Їдять біля могил: чоловік побудував ресторан просто посеред кладовища (фото)

Їдять біля могил: чоловік побудував ресторан просто посеред кладовища (фото) (GlavPost)

В Індії чоловік побудував ресторан на місці кладовища.Про це пише ladbible.com.Ресторан Lucky розташований в одному з п'яти найбільших міст країни – Ахмедабаді.Заклад побудований просто на місці поховання та демонструє могили всередині та між столами і стільцями.


РЕКЛАМА

Власник Крішнан Кутті заявив, що спочатку не знав, що це цвинтар. Бізнесмен ухвалив дивне рішення, усвідомивши, що він може отримати з цього зиск, тому не відмовився від своїх планів. Замість того, щоб покрити могили або вимостити камінням, він просто збудував навколо них ресторан.

Тим не менш, Кутті вжив запобіжних заходів, щоб відвідувачі не торкалися до могил, тому звів навколо них сталеві конструкції.Могили невідомі та безіменні, але є теорія, що вони належали мусульманським послідовникам суфійського святого XVI ст.Читайте провідні новини дня: Що буде з Україною до 2040 року: відомий демограф ошелешив прогнозом Курс валют в Україні: долар стрімко дешевшає, чому так сталось і що робити Не захоплення території: Снайдер назвав моральну перемогу, яку Росія може отримати над УкраїноюАле, згідно з Alta's Obscura, Кутті вважає, що обідати з померлими - це "успіх", і до могил ставляться з повагою: щоранку їх прибирають і прикрашають свіжими квітами.

РЕКЛАМА