Ірина Сопонару показала, як привітала свого нареченого-іноземця з важливим святом

Ірина Сопонару показала, як привітала свого нареченого-іноземця з важливим святом (GlavPost)

Зірка "Жіночого Кварталу" Ірина Сопонару поділилася, як відсвяткувала день народження нареченого Ріса.Так, 2 травня, коханий зірки зустрів свій день народження у потягу. Тим не менш Ірина подбала про все заздалегідь і підготувала для нього подарунки завчасно. Зокрема, коли Ріс вийшов з купе, вона розмістила на столику торт зі свічками, шампанське, полуницю та подарунок. Наречений акторки не очікував отримати такий сюрприз від коханої. До слова, разом з ними у потягу їхав і їхній кіт.


РЕКЛАМА

Окрім того, Сопонару у своєму фотоблогу розмістила низку світлин з нареченим, зроблених за часи їхнього відпочинку, і адресувала йому безліч теплих слів.

"Ти дуже особливий. Ти дуже добрий. Ти дуже розумний. Ти дуже коханий. Вітаю тебе, мій однодумець, мій кіт, мій наречений", - замилувала вітаннями Ірина.У коментарях шанувальники також привітали Ріса з особливим святом: Вітання Рісу! Наснаги, здоровʼя, сил для реалізації всіх планів! Нехай буде слухняним і ніжним котиком Фантастична пара Ріс, з днем народження. Ірино, з іменинником. Ви красиві, закохані та неймовірні Вітаю, бажаю вам всіх благ і щасливого сімейного життя

РЕКЛАМА