Ірині Білик – 54: зірки показали архівні фото зі співачкою та привітали її

Ірині Білик – 54: зірки показали архівні фото зі співачкою та привітали її (GlavPost)

Сьогодні, 6 квітня, співачка Ірина Білик святкує день народження. Їй виповнилося 54 роки.З цієї нагоди зірка у фотоблогу вийшла на зв'язок з шанувальниками й попросила задонатити на авто для військових: "Мої любі, дякую за привітання! Мені дуже приємно, але ще приємніше буде, якщо ви як подарунок зробите донат на авто для наших військових!".Так, у цей святковий день артистку також привітали її зіркові колеги, друзі та ексчоловік. І показали низку архівних фото.Дмитро КоляденкоКолишній обранець Ірини Білик вже традиційно щороку привітав іменинницю зі святом, опублікувавши її фото і додавши символічний підпис: "З днем народження, королево!".


РЕКЛАМА

Оля ПоляковаСпівачка привітала свою колегу, зробивши репост відео Ірини Білик, у якому вона закликає зробти донат для ЗСУ й додала емоджі у формі сердечок: "З днем народження, Ірочко!".

Слава ДьомінВедучий показав кумедну світлину зі співачкою на радіостанції і написав: "Іро, з днем народження!".

Ольга СумськаАкторка у своїх сторіз також публічно звернулася до своєї зіркової подруги й ніжно привітала її з 54-річчям, запостивши архівні кадри виступу іменинниці далекого 1995-го року: "Ірочко, наша легендарна богиня! Вітаємо! Сяй, твори, люби! Обожнюємо!".


РЕКЛАМА

Павло ЗібровЗнаменитий співак також долучився до привітань й поділився рідкісними фото з власною родиною та Іриною Білик: "Вітання від сімʼї Зібрових нашій любій подрузі, королеві шоубізнесу, талановитій співачці, чудовій мамі, красуні, чарівній Ірочці Білик! Твори, люби, надихай, хвилюй, будь здоровою та щасливою у нашій мирній країні! Ми тебе дуже любимо!".

Ivan NAVIСпівак опублікував чорно-біле фото з легендарною артисткою, зроблене чотири роки тому й замилував підписом: "З днем народження, легендарна і чарівна Ірино Білик".

Маша ФокінаСпівачка опублікувала фото й показала, як до війни вона була у компанії Ірини Білик: "З днем народження, Ірочко".

Марія БурмакаУкраїнська співачка з нагоди дня народження подруги пригадала, як вона познайомилася з нею у 19-річному віці: "З Ірою ми познайомились коли нам було по 19 років, на "Червоній Руті" в Чернівцях. Листувались, зустрічались, ходили одна до одної в гості. Так і йдемо стільки років паралельно по життю. Іра співала мою пісню "За мить до поцілунку", я викладала в Інституті Журналістики в її сина Гліба. Колись 1993-го мама Іри Ганна Яківна сказала: "Дівчата, тримайтесь разом". З днем народження, дорога Ірино. Про нас колись мають написати книгу".

Читайте також: Алла Пугачова з чоловіком Галкіним відповіли 3-річній україночці, яка записала для них відеозвернення Відомий український актор-військовий висловився про чоловіків, які ухиляються від мобілізації Зірка "Жіночого Кварталу" розсекретила, скільки заробляє щомісяця та що їй приносить дохід Відомий український актор-військовий висловився про чоловіків, які ухиляються від мобілізації

РЕКЛАМА