Кетрін Зета-Джонс з чоловіком показали свою помітно підрослу доньку й привітала її з 21-річчям

Кетрін Зета-Джонс з чоловіком показали свою помітно підрослу доньку й привітала її з 21-річчям (GlavPost)

Сьогодні, 20 квітня, донька зіркового подружжя акторів Кетрін Зета-Джонс і Майкл Дуглас святкує день народження.Кері виповнився 21 рік. З цієї нагоди зіркові батьки дівчини присвятили їй дописи у фотоблогу. Зокрема, Кетрін запостила архівні чорно-білі фото ще з зовсім маленькою донькою. На зображеннях акторка ніжно тримає Кері на руках.


РЕКЛАМА

"З днем народження, моя прекрасна донечко Кері. Ти радість мого життя. 21 рік спостерігаю за тим, як ти розквітаєш і перетворюєшся у найпрекраснішу жінку, якою ти є сьогодні. Це божий дар, який я ніколи не сприймаю як належне, і ціную щодня. Дякую, що ти є. Люблю тебе всім серцем. Мама", - розчулила знаменитість.Своєю чергою, Майкл з нагоди 21-річчя рідної людини опублікував фото з червоної доріжки, зроблене на одному з світських заходів. Попереду нього у вишуканій молочній сукні стоїть Кері, а Дуглас захоплено споглядає на доньку позаду, чекаючи її.

"Щасливого 21-річчя, моя люба Кері! Ти приносиш мені і світу таке щастя", - зворушив зірковий батько.До речі, у коментарях під публікаціями донька вже відповіла обом батькам і подякувала за все, що вони для неї роблять: "Я люблю тебе, мамо. Дякую тобі за все. Я так пишаюся бути твоєю дочкою", "Я так тебе люблю, тату! Дякую за те, що ти найкращий тато у світі".

РЕКЛАМА