Коханка ексчоловіка Ані Лорак публічно з ним посварилася: "Ти надто шльондруватий для мене"

Коханка ексчоловіка Ані Лорак публічно з ним посварилася: "Ти надто шльондруватий для мене" (GlavPost)

Нова пасія ексчоловіка співачки-зрадниці Ані Лорак, турецького бізнесмена Мурата Налкакіоглу, Анастасія публічно з ним посварилася.Днями пара відвідала світський захід у Києві. А вже ввечері того ж дня Настя вийшла у прямий ефір на сторінці в Instagram. Судячи з її емоційного стану, вона була засмучена і не в тверезому стані. Коханка Налкакіоглу, який ще досі перебуває в офіційному шлюбі з другою дружиною Лілією Реус, була обурена, що їхні стосунки занадто публічні:"Ніхто не має права чіпати мою дитину". На що голос за кадром, дуже схожий на Мурата, обурюється: "Що ти говориш, Настя, навіщо ти займаєшся цією х*рнею?".


РЕКЛАМА

Обраниця Налкакіоглу продовжила: "Якщо тобі пох*й на твоїх дітей, то в мене він один і я в нього одна. Ви, с*ки не маєте права чіпати мою дитину і ви всі йдете нах*й. І ти теж не чіпай ані мене, ані мою дитину. Я сама пояснюю, бо мене, окрім мене ніхто не може захистити. А цей, мій молодий чоловік сказав, що я його принижую, хоча я його захищала за будь яких ситуацій. Але не цінують люди гарного ставлення. Я відверто зараз скажу, що мені нах*й не потрібні твої публічні стосунки, тому що я вважала, що все х*йня до тебе, але ні. Тому що дуже багато публічності в Google, в усій цій дичині. Я не можу бути твоєю, бо ти занадто шльондруватий для мене", - сказала Анастасія у відео, яким сама й поділилася у фотоблогу.

Щоправда, за деякий час обраниця Налкакіоглу ролик з Instagram видалила, але відео опинилося у розпорядженні сайту oboz.uaСудячи з того що на ранок пара не повидаляла з соцмереж фото одне з одним, а також досі підписана одне на одного, можна зробити висновок, що проблеми в раю були тимчасові і вони дійшли згоди та помирилися.

РЕКЛАМА