Колишня грабіжниця відверто розповіла, як вдерлася до 200 розкішних маєтків і вкрала $7 млн – відео

Колишня грабіжниця відверто розповіла, як вдерлася до 200 розкішних маєтків і вкрала $7 млн – відео (GlavPost)

Колишня злодійка Дженніфер Гомес поділилася, як пробралася до понад 200 розкішних будинків та вкрала близько $7 мільйонів.Вона відверто розповіла в подкасті Locked In With Ian Bick про прораховану тактику, яка привела її до одного із найбагатших районів Флориди."Я завжди хотіла грабувати гарні будинки. Я маю на увазі, принаймні, будинки за мільйон доларів", - зізналася 41-річна жінка. "Я завжди намагалася знайти будинок у глухому куті, щоб не загубитися там... Або будинок, який би виходив на вулицю".Вихована в привілейованому середовищі, Гомес використовувала свої глибокі знання про заможний спосіб життя для здійснення своїх злочинних подвигів."Я багато знала про те, як живуть заможні люди, тому що мої батьки були лікарями. У них, напевно, є якась огорожа для приватного життя. Я можу сховатися за нею, коли потрапляю на їхній задній двір. Я повністю замаскована", - поділилася Дженніфер.Обираючи будинки, Гомес вважала за краще, щоб йшов дощ – звичайне явище у Флориді: "Тому що людей немає на вулиці, вони не займаються садівництвом, немає ландшафтних дизайнерів, ніхто не бігає по сусідству. А навіть якщо вони десь і бачать мене, то на вікні краплі дощу, тож вони не знають, на що дивляться".@ianbick She really had the perfect system #ianbick ♬ original sound - Ian Bick


РЕКЛАМА

Маючи гостре око на деталі, Гомес помічала найдрібніші сигнали систем безпеки, розглядаючи їх як ознаки цінних речей, готових до викрадення."Кожен, хто має сигналізацію, має гроші", - стверджує вона. "Для мене це було добре, тому що ви говорите мені, що вам є що захищати. Багаті люди завжди хочуть рекламувати всю свою безпеку. Цей будинок під наглядом. Наклейки системи сигналізації... Тепер я знаю, що тут є сигналізація, тож буду її обходити. Я бачу, чи ввімкнені датчики руху. Я можу бачити, чи ввімкнена сигналізація. Можна просто зазирнути у вікно чи двері і побачити, чи вони червоні чи зелені".Тепер вона застерігає власників будинків від ненавмисної реклами своїх вразливостей."Є багато речей, які можна побачити ззовні будинку, і які дадуть грабіжнику багато інформації", - каже Гомес. "Припиніть рекламувати все, що відбувається у вашому будинку і з вашим будинком".

Коли наставав час зламу, Гомес використовувала інструмент, який вона придбала в будівельному магазині, щоб точно розрізати скло."Я обходила навколо, підходила до їхнього паркану і відкривала його. Я залазила на нього, перестрибувала через кущі, як завгодно. Я починала стукати у вікна. Стукати у вікна".Гомес розробила переконливі хитрощі, щоб потрапити всередину. "Я кажу: "Міс Сара, міс Сюзанна. Гей, ви там? Агов! Відчиняйте. Підійдіть до дверей. Ваша донька хотіла, щоб я перевірила, як ви", - розповіла вона.Якщо вони були вдома, вона йшла геть, але головним завданням було переконатися, що вдома нікого немає.Гомес також ретельно стежила за своїм гардеробом – носила взуття двох різних розмірів, рукавички і зібране назад волосся, а також носила сумочку з інструментами."Я не користувалася косметикою. Я намагалася мати якомога молодший вигляд", - поділилася вона. "Я завжди носила скраби, тому що прикидалася, що працюю в спа-салоні для собак".

Проникливе розуміння Гомес поведінки домашніх тварин відрізняє її від пересічного грабіжника."Багаті люди не саджають своїх тварин у клітки. Вони дозволяють їм гуляти", - зазначила вона. "Тому я знаю, що якщо ваш собака гуляє будинком, то датчики руху не ввімкнені, і я можу вільно ходити домом".Серед геніальних методів Гомес, які допомагали перехитрити навіть найпильніших сторожових собак – принести з машини стейк, курку або сендвіч."Якщо є собака, який має трохи страшний вигляд, я давала йому їжу. Вона мене не чіпатиме".Мабуть, найсміливішим кроком Гомес було замикати двері гаража на ключ, коли вона заходила до нього."Я почую галас, тому що люди запитуватимуть: "Якого біса? Чому мої двері зачинені? Хто замкнув двері?". І це спрацьовувало", - зізналася вона про свою хитру стратегію, щоб посіяти плутанину і виграти собі дорогоцінний час.Читайте провідні новини дня: Зміни до мобілізації: драконівські штрафи і нові сюрпризи для ухилянтів – що відомо Війська РФ втрачають позиції на одній з ділянок фронту: деталі від ISW Кемерон не зміг переконати Трампа щодо допомоги Україні - The GuardianПотрапивши всередину, Гомес прямувала до головної спальні та кабінету."Я шукаю готівку, шукаю золото, а потім забираюся звідти до біса", - сказала вона.Потім Гомес застрибувала до своєї автівки, щоб поїхати додому і перерахувати награбоване."У мене дуже звичайна машина. У мене срібляста "Імпала", "Шевроле Імпала", просто срібляста "Шевроле Імпала", - розповіла вона. "Я не знаю багато заможних людей, які могли б вказати на цю машину і сказати, що це за машина, можливо, поліцейська, ніби вони не знають".Гомес відсиділа близько десяти років за ґратами за крадіжки зі зломом.

РЕКЛАМА