Ковбаски з фаршу в духовці: цікава ідея для сімейної вечері

Ковбаски з фаршу в духовці: цікава ідея для сімейної вечері (GlavPost)

Цибулю дрібно наріжте. Часник вичавіть через прес. У фарш додайте цибулю, часник, харчову соду, крохмаль, м'яке вершкове масло, паприку, коріандр, сушений часник, сіль та перець. Усе добре вимішайте і відбийте – беріть фарш частинами та кидайте об дно миски. Покладіть до холодильника щонайменше на годину. Руки змочуйте у воді та формуйте подовжені ковбаски. Викладайте на деко, застелене пергаментом. Випікайте за температури 220 градусів 20 хвилин.Поради: Фарш використовуйте будь-який.Читайте також: Свинина, тушкована з грибами, у сметанному соусі: класичний рецепт М'ясо по-албанськи: незвичайний рецепт Паста з броколі та беконом: дуже швидкий рецепт


РЕКЛАМА

РЕКЛАМА