Максим Галкін зворушив романтичним фото з Пугачовою з нагоди річниці їхнього шлюбу

Максим Галкін зворушив романтичним фото з Пугачовою з нагоди річниці їхнього шлюбу (GlavPost)

Сьогодні, 24 грудня, шоумен Максим Галкін і співачка Алла Пугачова святкують 12-ту річницю шлюбу.З нагоди свята Максим у своєму фотоблогу оприлюднив спільну світлину з коханою. На романтичному фото знаменитості перебувають у ресторані. У руках вони тримають келихи з червоним вином. Щиро усміхаючись подружжя закохано дивиться одне на одного."12 років законного щастя", - зворушив Галкін підписом під фото.


РЕКЛАМА

Шанувальники у коментарях зазначили, що не вірять власним очам, адже пара після стількох років разом продовжує сяяти від кохання. І звісно, вони привітали зірок й побажали ще багато спільних років щастя. Просто дивитися на те, які ж щасливі обоє людей… Настільки ж це важко для більшості! В сенсі 12 років? Я думала, що років 20! Щиро вітаю! Бажаю всього найкращого і міцного здоров'я! Ми вас любимо! Вітаю! Просто будьте щасливі! Многая літа вам!

Зазначимо, Максим Галкін – п'ятий чоловік Алли Борисівни. Вперше вони познайомилися ще 2001 року, а одружилися 2011 року. За час їхнього подружнього життя у них з'явилися діти від сурогатної матері – двійнята Гаррі та Ліза.

РЕКЛАМА