Меми про зірок: Він Дізель не може без сім'ї, а сумний Кіану Рівз сидить на лавці

Меми про зірок: Він Дізель не може без сім'ї, а сумний Кіану Рівз сидить на лавці (GlavPost)

Знаменитості доволі часто стають героями мемів та фотожаб, які роками не втрачають своєї популярності.



Хтось побачив кумедне фото зірки або якусь епічну сцену у кінокартині і понеслося. Чого тільки не вигадують користувачі Мережі, аби викликати усмішку. Це і "сумний Кіану Рівз", який був просто голодний та їв сендвіч, і "домашній Роберт Патінсон", якого у такому вигляді складно назвати зіркою Голлівуда, і Він Дізель, який не може без сім'ї.

Редакція сайту ТСН.ua підготувала добірку кумедних мемів, героями яких ставали популярні знаменитості.

Кіану Рівз

Знаменитий канадійський актор доволі часто стає героєм фотожаб. Утім, серед "народної творчості" є й навіть легендарний мем. Підставою для фотожаб стало фото Кіану, де він нібито сидить сумний на лавочці та їсть сендвіч. Знімок навіть отримав назву "сумний Кіану".

Про актора ще є один мем, який здобув чималу популярність. Зокрема, користувачі вигадали стиснути фото Рівза, яке було зроблене на конференції E3. Для мема взяли знімок Кіану у повний зріст, а поруч розмістили актора у "стиснутому" вигляді. Ця фотожаба породила чимало кумедних порівнянь.

Він Дізель

Американський актор став героєм чи не всіх мемів про сім'ю. Фотожаби за участі Дізеля почалися після виходу на екрани стрічки "Форсаж". У серії фільмів сім'я відіграє важливу роль. Тим часом головний герой франшизи Домінік Торетто, якого втілив на екрані Він Дізель, постійно говорить про родину і вважає її головним пріоритетом у житті. Таке життєве кредо головного героя породило чимало мемів. У фотожабах з'являється зображення Віна Дізеля, де йому достатньо сказати лише слово "сім'я", і він зробить все, що завгодно.

Меттью Макконагі

Американський актор став героєм мемів завдяки одному кадру із серіалу "Справжній детектив". В одній зі сцен персонаж Меттью нервово палить цигарку з витріщеними очима і напруженим виразом обличчя. Користувачам Мережі це здалося кумедним, і вони почали вигадувати безліч фотожаб.

Також ще один кадр із серіалу "Справжній детектив" за участі Меттью став підґрунтям для мемів. Йдеться про сцену, де герой актора сидить за столом та розводить руками.

Джон Траволта

Американському актору теж поталанило стати героєм мемів завдяки кінокартині. У стрічці "Кримінальне чтиво" герой, якого грає Траволта, стоїть у чорному костюмі, розводить руками і дивиться здивовано навкруги. Цей кадр із фільму почали використовувати для опису життєвих кумедних ситуацій, що викликають збентеження.

Роберт Патінсон

Актор став героєм мемів завдяки фото, де він неголений, із зав'язаним волоссям та у спортивному костюмі стоїть на кухні. Знімок Роберта розвірусився, адже він там взагалі не схожий на зірку Голлівуда. Юзери вигадували ситуації, в які міг би потрапити Патінсон у такому "домашньому" вигляді.

Згодом користувачі пішли далі та почали поєднувати фото актора у спортивному костюмі з кадрами фільмів, де він грав. Меми були дійсно кумедні та життєві.

Крістен Стюарт та Роберт Патінсон

Не оминули юзери й кіносагу "Сутінки", де Патінсон зіграв головну роль. Щоправда, тут вже йому дісталося разом з його колегою, акторкою Крістен Стюарт. Користувачі вигадували свою версію розвитку подій фільму та діалоги головних героїв.

Джонні Депп і Ембер Герд

Публічні судові перипетії зіркового експодружжя користувачі теж не оминули увагою. Тема скандального розлучення акторів породила чимало мемів. Щоправда, дісталося саме Ембер. Потужна фанбаза Деппа не змогла пробачити Герд, що вона обмовила їхнього кумира.

Анджеліна Джолі

Героїнею "народної творчості" стала й голлівудська акторка Анджеліна Джолі. Щоправда, мемами вибухнули українці. Приїзд знаменитості минулого року до Львова справ справжньою несподіванкою. Утім, це не завадило вигадникам зробити безліч мемів про голлівудську акторку, яка приїхала до українського міста. Кумедності мемам додав хлопець у навушниках, який сидів у кав'ярні та навіть не помітив, що до закладу зайшла Джолі.

Читайте також:

Алеку Болдвіну висунули офіційне звинувачення через вбивство операторки з України Галини Гатчінс

Дружина Миколи Тищенка зізналася, що вона не в Таїланді з ним, і прокоментувала скандал з чоловіком

Бен Аффлек насмішив блаженним виразом обличчя під час зустрічі з бойфрендом ексдружини Дженніфер Гарнер