Мигдальне печиво у формі півмісяця: дуже простий рецепт

У великій мисці збийте вершкове масло з цукром, сіллю, мигдальним екстрактом і яйцем до отримання однорідної маси. Додайте мигдальне борошно і борошно і добре перемішайте. Розігрійте духовку до 180 градусів. Обваляйте шматочки тіста в нарізаному мигдалі і надайте їм форму півмісяця. Покладіть печиво на силіконовий килимок для випічки або пергаментний папір на деко. Випікайте печиво близько 20-25 хвилин, поки воно не стане злегка золотистим зверху. Дайте печиву охолонути і за бажанням прикрасьте цукровою пудрою.Читайте також: Справжня насолода: найпростіший рецепт кокосових цукерок Неймовірно ніжний десерт: рецепт глазурованих лимонних кексів Яблучні троянди: простий рецепт вишуканої випічки Мандариновий рулет без випічки: простий рецепт смачного рецепту