Модний колір світлого волосся 2024 року — фото актуальних відтінків блонду

Модний колір світлого волосся 2024 року — фото актуальних відтінків блонду (GlavPost)

Волосся є важливим акцентом персонального стилю. Кожний рік приносить з собою нові тренди та відтінки, які допомагають виразити індивідуальність та слідувати останнім модним віянням.Світле волосся завдяки яскравості та виразності завжди буде популярним. Відтінків світлого волосся дуже багато. Якщо вам подобаються теплі відтінки світлого волосся, подумайте про золоті відтінки, медові, бурштинові, карамельні. Якщо віддаєте перевагу холодним тонам, зверніть увагу на кашеміровий, платиновий блонд, попелястий, перлинний, кремовий. Головне пам'ятати, що кольори відрізнятимуться залежно від вашого природного кольору волосся.Медовий теплий блондЦей теплий, приємний відтінок подобається багатьом дівчатам та жінкам. Відтінок меду, поєднуючись із золотим, створює багатомірність та підкреслює риси обличчя.


РЕКЛАМА

Платиновий холодний блондПлатина залишається в тренді фарбування волосся. Більш темне коріння витончено переходить у яскраві, крижані кінці блонду.

"Пісочний" блонд Якщо потрібно вибрати щось середнє між холодним попелястим та теплим медовим, зверніть увагу на цей відтінок блонду.

Перлинно-світлий блондЦікавинка цього відтінку у тому, що сріблясті, перлинно- світлі відтінки зливаються з золотими тонами.


РЕКЛАМА

Персиковий блондЦей відтінок належить до помаранчевого спектру, надає волоссю чарівне тепле сяйво та підійде тим, хто полюбляє відтінки ближчі до рудих.

Кашеміровий блондЦей м'який, багатогранний світлий колір волосся зі злегка золотистим підтоном підійде під будь-який відтінок шкіри. Поєднання теплих та холодних тонів разом робить волосся блискучим та об'ємним.

Читайте також: Як зрозуміти, що цей колір волосся вам не пасуватиме Як надати об'єму тонкому волоссю: корисні лайфгаки

РЕКЛАМА