"Можу собі дозволити": Макгрегор похизувався розкішним подарунком після поразки в бою з Пор'є

"Можу собі дозволити": Макгрегор похизувався розкішним подарунком після поразки в бою з Пор'є (GlavPost)

Ірландський боєць змішаних єдиноборств Конор Макгрегор зробив собі щедрий подарунок.


РЕКЛАМА

33-річний спортсмен, який нещодавно зазнав поразки на турнірі UFC 264 в Лас-Вегасі від американця Дастіна Пор'є, купив ексклюзивну яхту Lamborghini. Її корпус виконаний в чорно-золотистих кольорах, а вартість становить 3 мільйони євро.

"Моя яхта Lamborghini готова", - написав спортсмен в Instagram, похвалившись судном.Воно й не дивно, що Макгрегор може не рахувати гроші у своєму гаманці. Лише за програний бій проти Пор'є ірландець заробив близько 10 мільйонів доларів.

"Очевидно, що фінансова свобода дозволяє мені придбати найкраще з кращого. Я просто дбаю про себе і свою команду. Можу робити на цій планеті все, що захочу. Я з нетерпінням чекаю можливості сісти в яхту і перевірити її на міцність", - заявив боєць.


РЕКЛАМА

Раніше ТСН Проспорт повідомляв, що Конор переніс операцію на нозі. Макгргеор отримав жахливий перелом наприкінці першого раунду бою з Пор'є. Ірландець невдало зробив крок назад і зламав ногу, після чого вже не зміг продовжити бій. Макгрегора винесли з октагону на ношах, а його супернику присудили перемогу технічним нокаутом.

Відео, як Макгрегор зламав ногу в бою з Пор'є

Зазначимо, що це була третя зустріч Макгрегора та Пор'є в октагоні. Перший бій між Конором і Дастіном відбувся 27 вересня 2014 року. Тоді ірландцеві вистачило менше ніж двох хвилин, щоб нокаутувати американця. У січні 2021 року бійці зійшлися вдруге - Пор'є взяв реванш, перемігши нокаутом у другому раунді.

Дивіться також: Макгрегор погрожував вбивством Пор'є та його дружині: з'явилися шокувальні подробиці з октагону

На рахунку 32-річного Конора 28 боїв у змішаних єдиноборствах (22 перемоги, 6 поразок).

32-річний Пор'є у ММА здобув 28 перемог, зазнав шість поразок, а ще один поєдинок за його участю було визнано таким, що не відбувся.

РЕКЛАМА