На Риб очікують випробування, а Козерогам слід бути ощадливими: гороскоп за картами Таро на 1 грудня 2023 року

На Риб очікують випробування, а Козерогам слід бути ощадливими: гороскоп за картами Таро на 1 грудня 2023 року (GlavPost)

Гороскоп для всіх знаків зодіаку за картами Таро на 1 грудня 2023 року розповідає, що Овни мають насолоджуватися плодами своєї праці, а Стрільці - сміливо рухатися вперед. Читайте детальний і точний гороскоп Таро на 1 грудня 2023 року для всіх знаків зодіаку — в нашому матеріалі від езотерикині Олени Кузьмич. ОВЕН (21 березня-20 квітня)Карта дня "Дев'ятка пентаклів"Насолоджуйтеся плодами своєї праці. У стосунках дозвольте собі слабкості. На роботі ви успішно реалізуєте проєкт. ТЕЛЕЦЬ (21 квітня-21 травня)Карта дня "П'ятірка жезлів"Не варто сваритися через дурниці. У любові не варто шукати причин для скандалів. У русі кар'єрними сходами краще перечекати. БЛИЗНЯТА (22 травня-21 червня)Карта дня "Дев'ятка жезлів"Іноді ви самі створюєте собі проблеми. У стосунках буде складно. А на роботі не беріться за кілька проєктів відразу. РАК (22 червня-22 липня)Карта дня "Трійка жезлів"Перед вами відкриваються значні перспективи. На роботі енергійно працюйте, а в стосунках шукайте гідного партнера. ЛЕВ (23 липня-23 серпня)Карта дня "Помірність"Годі переливати з пустого в порожнє. На роботі варто замислитися про свою роль, а в стосунках - знайти баланс. ДІВА (24 серпня-23 вересня)Карта дня "Вісімка мечів"Очікуйте на випробування. У стосунках ви закриваєте очі на проблеми. На роботі вам можуть зробити боляче.ТЕРЕЗИ (24 вересня-23 жовтня)Карта дня "П'ятірка мечів"Вас можуть обманути. А ваші почуття образять. На роботі шукайте гармонію. СКОРПІОН (23 жовтня-22 листопада)Карта дня "Туз пентаклів"Ситуація покращиться. На роботі працюйте у цьому ж дусі й надалі. У стосунках не забувайте про гармонію. СТРІЛЕЦЬ (23 листопада-22 грудня)Карта дня "Лицар пентаклів"Сміливо рухайтеся вперед. У любові покажіть, що ви - достойний варіант. На роботі слід впевнитися у своєму результаті. КОЗОРІГ (23 грудня-20 січня)Карта дня "Четвірка пентаклів"Скупість вам не пасує. Але на роботі варто бути ощадливими. У стосунках уникайте марних витрат.ВОДОЛІЙ (21 січня-20 лютого)Карта дня "Сімка пентаклів"Не закопуйте свій талант у землю. На роботі присвятіть день розвитку. У стосунках зрозумійте, чого ви хочете насправді. РИБИ (21 лютого-20 березня)Карта дня "Страшний суд"Будьте готові прийняти відповідальність за власні вчинки. У стосунках може бути боляче. А на роботі очікуйте випробувань.


РЕКЛАМА

Астрологія, тарологія, нумерологія, ворожіння, пророцтво, мольфарство, екстрасенсорика — не є науками і передбачення не завжди збуваються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як ймовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.Також читайте таропрогноз на 2023 рік і дізнайтеся, що карти нам пророкують.Читайте також: новини України Війна в Україні Новини України: відеоПідписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

РЕКЛАМА