На засіданні Ставки сторони обговорювали п'ять найважливіших на сьогодні питань: Зеленський повідомив, яких саме

На засіданні Ставки сторони обговорювали п'ять найважливіших на сьогодні питань: Зеленський повідомив, яких саме (GlavPost)

Президент України Володимир Зеленський 2 лютого провів засідання Ставки. Він повідомив, що обговорювались пʼять важливих питань.Подробиці президент повідомив у Telegram. Перше – українське виробництво дронів.План на 2024 рік. Збільшено контракти. Спланували додатковий бюджет саме на дрони і забезпечимо його виконання.


РЕКЛАМА

Доповіді – віце-премʼєр-міністр Федоров та міністр оборони Умєров.Загалом на цей рік більше 90% дронів на фронті – це вітчизняне виробництво. Дякую кожній українській компанії, яка працює заради такої нашої сили. Дякую кожному, хто тренує операторів дронів. Дякую кожному волонтеру, який допомагає. Друге питання – снаряди. Виробництво та імпорт.Теж збільшуємо контракти. І пришвидшуємо виробників.Доповідь – міністр оборони. Дякую всім, хто працює 24/7 на виробництвах. Третє – ситуація на фронті. Всі ключові напрямки.Авдіївка – особливо складно.Доповідали Головком Залужний та командувачі за напрямками – Москальов, Cирський.Дякую всім українським воїнам, які тримають позиції та знищують ворога. Працюємо з партнерами, щоб додати українським воїнам більше сили. Четверте – фортифікації.Нарощування фортифікаційних споруд.Доповідь премʼєр-міністра Шмигаля щодо фінансування. Доповідь міністра оборони щодо термінів виконання завдань. Швидко реалізовуємо. Дякую всім, хто залучений. І п'яте питання на Ставці – енергетика.Відновлення після російських ударів, фізичний захист енергетики, наші системні кроки.Детальні доповіді. Уряд – Шмигаль, Кубраков. Енергокомпанії – Чернишов, Кудрицький.Проходимо цей опалювальний сезон стабільно."Дякую всім нашим працівникам енергетичної галузі й кожному воїну, який захищає від російських ракет і дронів. Стійкість нашої держави й кожної її системи – це обовʼязкова передумова сили України", – підсумував Володимир Зеленський.

РЕКЛАМА