Найкращі постачальники газу в Україні

Найкращі постачальники газу в Україні (GlavPost)

Якщо Ви знаходитесь у пошуках надійного постачальника газу, слід звернути увагу на компанію Твій ГазЗбут. Це велика компанія, яка поєднує 17 постачальників газу, які працюють по всій території України. До них відносяться ТОВ "Харківгаз Збут", ТОВ "Волиньгаз Збут", ТОВ "Запоріжгаз Збут", ТОВ "Київоблгаз Збут" та багато інших.

Завдяки великій команді та багаторічному досвіду, користувачі отримують надійне та безперебійне постачання блакитного палива за приємними цінами. Постачальники природного газу в Україні, які співпрацюють з Твій ГазЗбут, забезпечують надійну та якісну роботу.

C:\Users\Fluffy\Desktop\W22-23\22-6\Газзбут 15.06\картинки газсбут\5.jpg

До основних принципів бренду відносяться:

  • Надійність та використання багаторічного досвіду.

  • Зручність та простота для користувачів. Компанія постійно збільшує свою мережу відділень, кол-центрів. У кожній області є центри обслуговування клієнтів, де кожен бажаючий може як підписати заяву про приєднання, так і поставити запитання. Крім того, у відділеннях є каси для оплати послуг та послуги самообслуговування.

  • Розвиток та оновлення дозволяє користувачам отримати якісні послуги, а також скористатися акційними пропозиціями. Це дозволяє задовольнити потреби всіх клієнтів.

Для населення компанія пропонує вигідні тарифи, що мають термін дії 1 рік (з 1 травня до 30 квітня). У рамках пропозиції користувачі отримують фіксовану вартість газу та можуть не хвилюватися за зміну ситуації на ринку блакитного палива.

Газопостачання для бізнесу

Вигідні тарифні плани є не лише для населення, а й для бізнесу. Для підприємців постачання електроенергії та блакитного палива завжди актуальне. І щоб заздалегідь спланувати всі витрати, рекомендується вибирати надійного постачальника і вигідні тарифні плани.

Для підприємців Твій ГазСБут пропонує такі варіанти:

  • Газ мінус 5%. У цьому випадку клієнти повинні будуть вносити плату за надання послуг на кожну декаду. Об'єм замовлення блакитного палива не обмежений. При цьому клієнти отримують вигідну вартість зі знижкою 5%.

  • Газ мінус 10%. У цьому випадку клієнти повинні робити передоплату. Об'єм замовлення блакитного палива не обмежений. При цьому клієнти отримують вартість зі знижкою 10%.

  • Газ без передоплати. У разі вибору цього тарифного плану підприємці отримують фіксовану вартість газу на один місяць. Оплата провадиться за фактом витрати палива. При цьому споживання в рамках цього тарифного плану має бути не більше 3 000 кубів.

  • Газ зі знижкою. У разі вибору цього тарифного плану користувачі отримують приємну знижку у розмірі 4 000 грн при витраті кожної тисячі кубів газу, при цьому обсяг споживання не має обмежень. В рамках цього тарифного плану необхідно вносити передоплату.

  • Газ та електроенергія. Це найкраща пропозиція для тих, хто потребує не лише газ, а й електроенергію. Споживачі одержують комфортну форму оплати, привабливі ціни й послуги.

  • Без небалансів. У цьому випадку підприємці одержують фіксовану ціну на газ. При цьому гарантовано відсутність небалансів.