Новинка від славних баварців: електричний самокат BMW Micro-Mobility

Новинка від славних баварців: електричний самокат BMW Micro-Mobility (GlavPost)

Вміють здивувати і, водночас, порадувати своїх прихильників в концерні BMW. Вже у вересні цього року широкій публіці буде представлено електричний самокат, який розроблено разом із швейцарською компанією Micro Mobility Systems AG. Погодьтесь: досить легкий, достатньо швидкий та, беззаперечно, практичний вид транспорту. В першу чергу, новий самокат орієнтований на тих споживачів, які потребують швидкої та незалежної мобільності.


РЕКЛАМА

Максимальна швидкість майбутньої новинки складає 20 км/год., і на одному зарядженні самокат буде здатен подолати біля 12 км. Надзвичайною перевагою даного транспорту є його надлегка вага – всього 9 кг. В оснащенні самокату – 150-ватний двигун, зарядний літійно-іонний акумулятор (його потужність поки не озвучена) розміщений біля заднього колеса, що робить його абсолютно непомітним. Також, на самокаті встановлено передню та задню гальмівні системи, передні та задні фари. Виробник акцентує увагу на тому факті, що для повного зарядження самокату буде необхідно всього лиш 2 години. І баварці навіть встановили рекомендовані ціни для своєї новинки, які виглядають наступним чином:

BMW E-Scooter (універсальний варіант) – 799,00 євро

BMW City Scooter (портативна модель) – 200,00 євро


РЕКЛАМА

BMW Kids Scooter (дитяча модель) – 120,00 євро

В травні місяці 2019 року влада Німеччини офіційно дозволила використовувати електросамокати на автодорогах та велодоріжках своєї країни. Єдиною вимогою для пересування подібним транспортом є обмеження швидкості його руху в 20 км/год., і самокати від BMW повністю відповідають даним правилам.

Важко не погодитись, що вартість самокатів є дійсно демократичною та привабливою. Отож, з вересня місяця ці транспорті засоби з’являться в продажу у місцевих дилерів. До речі, баварський виробник не вперше співпрацює з швейцарською компанією Micro Mobility Systems AG. Раніше вони разом вже брали участь у розробці звичайних міських скутерів BMW, які теж являються досить популярним видом транспорту.

BMW X5 – оренда в Києві

Компанія РентДрайв пропонує в прокат бестселер баварського виробника BMW X5 третього покоління 2014 року, в оснащенні якого – турбодвигун 3,0 /306 к.с., автомат/бензин. Авто, яке прикрасить кожну подію та стане важливим штрихом у створенні ділової репутації – Х5, стильний, потужний та комфортний.

РентДрайв орендувати автомобіль - до нас: ми завжди поруч!

РЕКЛАМА