Обрав кар’єру в ІТ - виграв MacBook від AUTO.RIA!

Обрав кар’єру в ІТ - виграв MacBook від AUTO.RIA! (GlavPost)

18 травня відбувся масштабний День Кар’єри  “Prof IT Day”! Захід відвідало майже півтисячу учасників, які мали змогу поспілкуватись із представниками 15-ти передових компаній, подати своє резюме, а також відвідати змістовні тренінги, майстер-класи, воркшопи від професійних IT-спеціалістів.  

На Prof IT Day 2019 були проведені презентації таких ІТ-компаній та курсів для молоді, як: RIA.Com, Infopulse, Astamobi, eXdst, SkySoft.tech, S-GROUP, Датагруп, Вінницька ІТ-Академія, Школа Хакерів, INTITA, Deep Dive into English, INTITA, PHILIP MORRIS, Вінницький обласний центр зайнятості та смачний спонсор заходу Starwood Pizza.

Але це не все! Компанії-учасники представили актуальну інформацію про себе, відкриті вакансії та кар'єрні можливості. Серед майстер-класів, семінарів-практикумів та воркшопів були розглянуті такі теми: Ice Breaking”, “Перший сайт”, “Як інвестувати в майбутнє? Особиста і корпоративна соціальна відповідальність”, “Mobile Trends”,  “Сучасні тенденції розвитку ІТ”, “AUTO.RIA. Як координувати highload проект”, “Інтеграція навчальних курсів Cisco в навчальний процес Вінницької ІТ-Академії”, “Штучний інтелект і комп'ютерний зір для самих маленьких”, “Командне навчання - це необхідність, для того щоб потрапити в ІТ-індустрію” та інші.

Учні Школи Хакерів представили власні розробки, а студенти Вінницької ІТ-АКадемії - проекти та стартапи. Також на заході було проведено бліц-інтерв'ю з найкращими HR-спеціалістами! Учасники інтерв’ю отримали неоціненний досвід і рекомендації, а деякі навіть пропозицію роботи.

Були проведені розіграші цінних призів від компанії Infopulse, RIA.com, Школи Хакерів, курсу Deep Dive into English та Вінницької ІТ-Академії. А перевірений спонсор заходу AUTO.RIA розіграв крутий приз - MacBook!  Власником якого став, учасник заходу, Павло Лєбєдєв, який попередньо виконав усі умови розіграшу.

 


РЕКЛАМА

Prof IT Day 2019  дав можливість багатьом знайди свій шлях. Чекаємо тебе на Prof IT Day 2020, буде ще цікавіше та змістовніше =)

РЕКЛАМА