Олег Кензов вперше прокоментував скандальне інтерв’ю колишньої про насильство: "Я боюся її"

Олег Кензов вперше прокоментував скандальне інтерв’ю колишньої про насильство: "Я боюся її" (GlavPost)

Український співак Олег Кензов вперше прокоментував скандальне інтерв’ю колишньої дружини Dj Madonnа, справжнє ім’я якої Наталія Ярмоленко.


РЕКЛАМА

Так, пів року тому екскохана зірки заявила, Олег жорстоко її бив та знущався. В ексклюзивному коментарі сайту ТСН.ua артист спростував цю інформацію, зазначивши, що жінка вирішила

"Правда, що це неправда. Тому що, ми розійшлися ще 2017 року, коли я був, м‘яко кажучи, ніким. Чому людина почала говорити цю маячню саме після того, як я став популярним? Ну от і подумайте самі. Чому 4 роки мовчала і чого ж вона так боялася? Якщо я такий страшний, то це б мало наслідки, я думаю", – відповів співак, який отримав нагороду на церемонії YUNA-2021 за найкращий естрадний хіт "По кайфу".

Артист зазначив, що після виходу скандальних інтерв‘ю колишньої, він їй не телефонував та не влаштовував розбірки.


РЕКЛАМА

"У жодному разі, не хочу, ви що! Я звідти втік не обертаючись в одних трусах. Навіщо мені телефонувати. Ні, я боюся її", – поділився артист

Втім, інформацію складно переживав як сам виконавець, так і його батьки, які побачили інтерв’ю на телебаченні.

"Більше шкода батьків, які живуть в селі і ця інформація на каналах. Усі в селах дивляться телебачення. Тато не дуже здоровий і мама все близько до душі сприймає, крізь себе пропускає. Я більше хвилювався, що з ними щось трапиться. Мене це також вибило із сідла. Трохи життя зупинилося. Я сидів вдома, мало з ким спілкувався, нажер 26 кілограмів, зараз 16 скинув. Але все вже добре. Я вдячний кожному, з ким я, можливо, глечики побив, завдяки кому прожив складні ситуації... Через помилки, через стресові ситуації ти стаєш сильнішим, іншого шляху немає до вдосконалення", – додав Олег Кензов.

Натомість Олег зазначив, що добре спілкується з першою дружиною та донькою.

Зараз же Кензов готується до весілля з новою коханою, з якою він разом вже три роки.

"У мене все добре на особистому фронті. Я освідчився своїй дівчині. Чекаємо завершення усіх карантинів, локдаунів і будемо планувати весілля", – розповів знаменитість.

РЕКЛАМА