Підрив Каховської ГЕС: реакція Осадчої, Нікітюк, Потапа та інших зірок на терористичний акт Росії

Підрив Каховської ГЕС: реакція Осадчої, Нікітюк, Потапа та інших зірок на терористичний акт Росії (GlavPost)

У ніч проти 6 червня російські окупанти здійснили на території України черговий терористичний акт – підірвали Каховську ГЕС.Дії військових РФ можуть спричинити катастрофу. Зокрема, жителі Херсонської області та окупованого Криму можуть залишитися без води, також підрив Каховської ГЕС становить загрозу для Запорізької АЕС.Наразі проводиться евакуація мирного населення з низки населених пунктів, які через руйнування дамби почало затоплювати.Українські знаменитості відреагували на черговий терористичний акт Росії, який вона вчинила на території України, та вкотре нагадали, що РФ – це терористка, який не місце у цивілізованому світі.Леся Нікітюк"І знову побажаємо всім на болотах горіти в пекельному вогні. Людські життя, домівки, реліктові рослини та тварини, яких зберігали в Херсонських плавнях, - все це немає жодного значення для росіян. Все, що вміє Росія, - нищити, ґвалтувати, вбивати. Що натворили п*дари…", - обурилася Леся.



Потап"Підрив Каховської ГЕС - це не просто терористичний акт, це акт проти самої природи, екологічна катастрофа, до якої призведуть наслідки цього знущання з природи, буде жахливою… Це і є маркером того, що наш ворог нічого не може вдіяти і втримати, і тільки руйнує, і втрачає, почалась агонія…", - зазначив продюсер.

Слава Дьомін"П*дари і крапка! Востаннє греблі на Дніпрі підривали за наказом Гітлера 1943 року, коли радянські війська почали наступати. Не допомогло. І цього разу бункерному обісцяному від страху діду нічого не допоможе!" – зазначив ведучий.

Катерина Осадча"Це ще одне страшне повідомлення для всіх людей світу! Російська армія вночі підірвала Каховську ГЕС! Ще один жахливий злочин! Черговий теракт з боку Росії. Вода надходить швидко, протягом доби буде підтоплено близько 80 населених пунктів. У зоні ризику 16 тисяч жителів. Це терор, це злочин проти населення, екології, України та світу", - обурилася ведуча.

Христина Решетнік"Страшні новини від самого ранку. Терористи підірвали Каховську ГЕС. Востаннє греблі на Дніпрі підривали за наказом Адольфа Гітлера 1943 року під час наступу радянських військ. І тепер ось знову… Вони думають, що це зупинить контрнаступ чи наші ЗСУ. Помиляються! Процес перемоги України не спинити! Але складно уявити, яка техногенна катастрофа на нас чекає. Тепер головне, щоб людей евакуювали і терміново провели всі заходи!" – написала блогерка.

Юрій Горбунов"Черговий воєнний злочин окупантів! Екологічна і техногенна катастрофа! Вже офіційно заявлено! Росіяни підірвали машинну залу Каховської ГЕС Затоплені села, порушення екосистеми цілого регіону, небезпека катастрофи на Запорізькій АЕС, яка охолоджує стрижні водами Дніпра! Каховська ГЕС не підлягає відновленню! Справжній екоцид 21 століття! Саме в цей час ООН жодного слова офіційно не повідомляє про злочин, а увага - святкує день російської мови!" – обурився продюсер.

Світлана Тарабарова"Мій Херсон...Ти одним із перших потрапив в окупацію і на своїй шкурі пізнав жахи "руського міра". Коли тебе звільнили, я плакала від щастя, як плакали сотні тисячі українців. Я плакала після кожного підступного обстрілу...Тепер тебе намагаються знищити, підірвавши Каховську ГЕС. Зараз йде евакуація...Головне - без паніки. Безпека понад усе. Ми скоро повернемось. Все відбудуємо. А від Херсона вони можуть отримати тільки першу частину слова! Тому що Херсон - це перш за все люди! Незламні люди", - зазначила виконавиця.

Андрій Бєдняков"Сьогодні ви підірвали не дамбу. Сьогодні ви підірвали черговий раз репутацію усіх жителів вашої терористичної країни, у кого є у світі червоний паспорт. Напевно, варто купувати обкладинку. Можливо, буде соромно", - звернувся до росіян ведучий.

Читайте також: У родині Наталки Денисенко сталося горе Соліст Quest Pistols Антон Савлєпов впав зі сцени вниз головою просто під час концерту Донька Анджеліни Джолі та Бреда Пітта схвилювала Мережу "хлопчачим" образом