Погрожував зламати щелепу студентам: Джошуа потрапив у скандал перед реваншем з Усиком (відео)

Погрожував зламати щелепу студентам: Джошуа потрапив у скандал перед реваншем з Усиком (відео) (GlavPost)

Британський боксер, який нещодавно пригрозив "вирубити" Усика в поєдинку-реванші, продовжує поводитися досить зухвало.


РЕКЛАМА

Ей Джей приїхав до Оксфордського університету і прогулювався кампусом. Несподівано він почув критику на свою адресу з боку студентів. Вони висміювали Джошуа за те, що він нібито відмовився битися з Тайсоном Ф'юрі. Це неабияк розлютило Ентоні. Боксер зайшов до кімнати своїх "кривдників" і почав їм погрожувати, повідомляє видання The Mirror.

"Думайте, що кажете, бо коли я приведу сюди людей і почну ламати ваші тендітні щелепи, нікому з вас це не сподобається. Коли тобі зламають щелепу і виженуть з університету, кому з вас це сподобається?" - говорить Джошуа на відео, яке розлетілося соцмережами.Реванш між Усиком і Джошуа повинен відбутися цього літа. Раніше промоутер британського боксера Едді Гірн назвав ймовірні дату та місце поєдинку.

В активі 35-річного Усика 19 перемог (13 - нокаутом) у 19 поєдинках. Три з них він провів у надважкій вазі. Перед цим Олександр став абсолютним чемпіоном світу в крузервейті (вагова категорія до 90,7 кг), завоювавши там усі чотири найпрестижніші пояси.


РЕКЛАМА

У послужному списку 32-річного Джошуа 24 перемоги (22 - нокаутом) і дві поразки. Вперше Ей Джей програв у червні 2019 року Енді Руїсу, але в грудні того ж року переміг мексиканця в реванші та повернув собі титули.

Читайте також:

Джошуа назвав найскладнішого суперника у своїй кар'єрі - це не Усик

"Джошуа має бути готовим до різних трюків": Усик зацікавив планами щодо реваншу з іменитим британцем

"Відбита наглухо наволоч": дружина Усика - про звірства окупантів на Херсонщині

РЕКЛАМА