Поїв у ресторані й не розрахувався: у Полтаві знову зафіксували такий випадок ФОТО

Поїв у ресторані й не розрахувався: у Полтаві знову зафіксували такий випадок ФОТО (GlavPost)

Лише днями ми писали, що в Полтаві чоловік повечеряв у ресторані більше ніж на тисячу гривень, але платити відмовився, тож заклад викликав копів. Подібний інцидент стався і вчора, 1 березня, але в іншому закладі міста. Випадки стають ніби системними: у карантинні часи до ресторанів та кафе ходять не так багато людей, а от любителі дармової їжі стали частими гостями.



Про таке написала працівниця ресторану «Енеїда» та попередила інших про випадок:

Олена каже, що поліція пояснила: чоловік так чинить не вперше.

– Учора ввечері прийшов чоловік (на вигляд звичайний) зробив замовлення – їжа та горілка сказав, що чекає товариша, і сидів. Коли прийшов час закриватись, до нього підійшла офіціантка й попросила розрахуватися, то він відповів, що у нього немає грошей і він не буде платити, мовляв, що хочете те й робіть. Ми викликали охорону і поліцію. Написали заяву. Поліція його впізнала. Розповіли, що у нього є уже декілька протоколів. Я вирішила попередити інших, тому і зробила пост. Це дуже не приємна ситуація ,і мені не хотілося, щоб інші заклади потрапили у таку ситуацію, – розповіла Олена Коваленко.

Замовлення гостя було на 300 гривень.

– З офіціанта ми нічого не знімали. Я чула, що деякі думають, що у таких випадках знімається з персоналу. У нас немає цього, – додала полтавка.

– Правоохоронці склали протокол про адмінправопорушення, який штраф має сплатити особа – визначить суд, сказав Юрій Сулаєв, речник обласної поліції.

До теми:

Замовляє, їсть і не платить у ресторанах Полтави: поліція розбирається у ситуації. ФОТО.