Поширені помилки при покупці нового Renault Megane

Поширені помилки при покупці нового Renault Megane (GlavPost)

У сучасних автомобілістів практично безмежні можливості у виборі легкового транспорту. Ринок переповнений різними моделями машин і способами їх покупки. Але таке розмаїття приховує певні ризики. Тому недосвідчена людина робить банальні помилки купуючи авто, яке їй зовсім не підходить. Отже, варто прислухатися до порад професіоналів, які знаються на особливостях вибору і покупки нових автомобілів.


РЕКЛАМА

Машина за кредитні кошти

Виходячи з даних статистики багато, українці вважають, що покупка Renault Megane за позикові кошти — це вигідна угода. Але ознайомившись з умовами кредитування ближче автолюбитель розуміє, що угода виявляється не такою вже й вигідною. Це обумовлено наступними недоліками кредитування:

  • обов'язкове страхування автомобіля і життя водія;
  • велика переплата за відсотками;
  • знос автомобіля в грошовому еквіваленті.

Погоджуючись на оформлення кредиту, автолюбитель зобов'язаний купити страховку. При цьому поліс повинен бути чинний до закінчення погашення боргових зобов'язань. Отже, покупцеві доведеться щорічно продовжувати термін дії страховки.

Згодом умови погашення кредиту що здавалися на перший погляд вигідними стають проблемою для позичальника. Вибираючи програму з мінімальними платіжками, водій буде платити кожен місяць. Якщо така можливість відсутня, менеджери автосалону охоче підуть назустріч. В реальності збільшивши термін між черговим платежем дилери продовжують час дії договору. За підсумком зростає загальна переплата за куплений автомобіль.


РЕКЛАМА

Даремні доповнення

Часто автолюбителі через недосвідченість або неуважності віддають зайві гроші за непотрібні функції. Серед непотрібних доповнень для Renault Megane які нав’язують продавці, варто виділити:

  • попільничку для автолюбителів що не палять;
  • додаткову антикорозійну обробку на вже захищений від зовнішніх факторів автомобіль;
  • підсилювач антени в машині, де немає радіоприймача.

Але це не означає, що варто відмовлятися від опцій, спрямованих на додаткову безпеку. Це стосується підголівників, захисту маленьких пасажирів в разі аварії та додаткових подушок безпеки.

Не має значення, яка комплектація подобається водієві, можна подивитися Renault Megane на https://auto.ria.com/uk/newauto/marka-renault/model-megane/ №1 серед сайтів в Україні. Сайт відрізняється великою базою транспорту, що забезпечує 1400 угод кожен день. Тут українські автомобілісти купують і продають транспорт як новий, так і той що був у вжитку.

Амбіції вище потреб

Часто підшукуючи машину, автомобіліст не замислюється для чого вона йому потрібна. У підсумку це обертається серйозними проблемами. Адже нерозумно віддавати велику суму грошей за непотрібну річ. Автомобіль повинен вибиратися виходячи з потреб і способу життя водія. Якщо автолюбитель часто виїжджає на природу йому краще придбати авто з підвищеною прохідністю. У міських умовах простіше їздити на компактній та економічній малолітражці. Для великої родини з домашніми вихованцями кращим стане місткий седан. Любителям полоскотати нерви варто задуматися про покупку спортивного авто. Для поціновувачів французького автопорома немає нічого кращого, ніж Renault Megane.

Привітні продавці

Часто автолюбителі вірять продавцям на слово. Але це велика помилка. Основною метою дилера є збільшення продажів автомобілів. Краще завчасно порадитися з сусідом по гаражу, який знається на машинах. Незацікавлена людина зможе дати корисні рекомендації.

Перед покупкою машини в автосалоні потрібно провести попередню оцінку. Бажано протестувати вподобану модель Renault Megane в реальних умовах на дорозі. Багато салонів пропонують тест-драйв. Звичайно, розраховувати, що машина буде в необхідній комплектації не варто, але вивчити її особливості роботи можна.

Сезонний фактор

Деякі українські автолюбителі не здогадуються що в автомобільному бізнесі існують активні та пасивні періоди. Експерти рекомендують купувати транспорт взимку. На значні знижки можна розраховувати напередодні новорічних свят. Це зміна календарного року, коли автосалонам потрібно звільнити приміщення під нову модельну лінійку машин.

Намагаючись швидко розпродати товар, що залишився, автосалони пропонують не тільки знижки, а й приємні подарунки. Часто як бонус можна отримати безкоштовну установку додаткового обладнання, комплект зимової гуми та інші дрібниці.

Торг завжди доречний

Деякі водії не підозрюють що в автосалонах можна торгуватися. В реальності попросити знижку не тільки можна, а й треба. З огляду на високу конкуренцію на ринку, дилери передбачають певні важелі зниження вартості транспорту. Таким чином вони збільшують обсяги продажів.

А в іншому зважившись на покупку Renault Megane не приймайте поспішних рішень і адекватно зіставляйте свої можливості з майбутніми витратами. Природно, всіх помилок уникнути неможливо, але значно зменшити їх кількість реально.

РЕКЛАМА