Потрійне фіаско: найкращий бомбардир в історії "Шахтаря" порушив самоізоляцію та збив велосипедиста

Потрійне фіаско: найкращий бомбардир в історії "Шахтаря" порушив самоізоляцію та збив велосипедиста (GlavPost)

Колишній форвард донецького Шахтаря Луїс Адріано, який зараз виступає за бразильський "Палмейрас", потрапив у неприємну історію у себе на батьківщині.


РЕКЛАМА

На своїй сторінці в Instagram 33-річний бразилець розповів, що у перший день квітня здав позитивний тест на коронавірус, проте порушив режим самоізоляції, щоб забрати маму з торгового центру. Все закінчилося тим, що за кермом автомобіля гравець зіткнувся з велосипедистом.

Адріано одразу ж викликав швидку допомогу, а також сам надав потерпілому першу медичну допомогу.

"Першого квітня я здав позитивний тест. Я заражався вірусом раніше, у мене немає жодних симптомів, у мене навіть є антитіла, але є правила, встановлені клубом. Мені наказали перебувати на ізоляції у себе вдома, але вчора я поїхав в торговий центр, щоб забрати свою матір, яка не вміє водити. Я не виходив з машини і був в масці.


РЕКЛАМА

У підсумку все закінчилося тим, що я потрапив в ДТП: в мою машину на виїзді з парковки в’їхав велосипед. Я весь час залишався в масці і тримав дистанцію, але я не міг не надати допомогу постраждалій людині. У підсумку все добре. Так, мені не варто було виходити з дому, я припустився помилки, визнаю", - написав футболіст у соцмережах.У Мережу потапило відео з місця аварії.

Адріано виступав за "Шахтар" від 2007 до 2015 року. На його рахунку 77 голів у 162 матчах за "гірників" в УПЛ.

Бразилець є найкращим бомбардиром в історії донецького клубу - 128 голів.

Після донецького етапу кар’єри Адріано пограв за італійський "Мілан", та московський "Спартак", після чого повернувся на батьківщину.

РЕКЛАМА