Ракетний удар по Харкову: що кажуть люди і які наслідки обстрілів (фото, відео)

Ракетний удар по Харкову: що кажуть люди і які наслідки обстрілів (фото, відео) (GlavPost)

Російські окупанти ракетами атакували Харків, через що двоє людей отримали поранення. Загарбники запустили по місту 6 ракет С-300 о 3:00. Влучання зафіксували у Холодногірському та Шевченківському районах. Постраждали багатоповерхівки, дитячий майданчик і десятки авто.Про це йдеться у сюжеті кореспондентки ТСН Вікторії Стрельцової. "Місцеві жителі, які пережили ракетний удар, кажуть, що їм страшно навіть згадувати про цю ніч. Одразу шість ракет запустили вночі росіяни по Харкову. 36-річна жінка та 25-річний чоловік отримали легкі поранення. А от пошкодження - у сотнях квартир. Люди обурюються - не встигають латати дірки після одного обстрілу, як знов треба братися за ремонт", - каже кореспондентка ТСН.


РЕКЛАМА

На одну із вулиць Харкова вночі прилетіло одразу дві ракети. Потрощило понад 3 десятки машин. Жителька Харкова Ірина каже, що у момент обстрілу жінка саме була у вбиральні. Це, зізнається, і врятувало її від поранень."Як бахнуло - я думала, що буде знову, але більше не було. Я так всю ніч і провела, боялась йти", - каже жінка. Один із будинків не встигли відремонтувати - як сюди прилетіло знову. Люди знову беруться його латати.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: ⚡ Головні новини за 8 грудня 2023 року | Новини України

РЕКЛАМА