Ракетний удар по Миколаєву: кількість поранених зросла (фото)

Ракетний удар по Миколаєву: кількість поранених зросла (фото) (GlavPost)

Внаслідок ракетного удару по Миколаєву 27 березня кількість поранених зросла до 12. Були пошкоджені шість багатоквартирних будинків.Про це повідомили в Миколаївській ОВА 28 березня.Під час атаки по Миколаєву вдень 27 березня російські війська застосували балістику. Ймовірно, йдеться про ракету "Іскандер М".


РЕКЛАМА

Внаслідок удару спалахнула пожежа на території об'єкту промислової інфраструктури. Вона була оперативно ліквідована вогнеборцями.Під час ворожої атаки були поранені 12 людей, чотирьом із них медичну допомогу надали амбулаторно. Також незначні пошкодження отримали шість багатоквартирних будинків.Читайте провідні новини дня: "Людолови" з ТЦК: експерт пояснив, що потрібно терміново змінити в мобілізації У Росії може початись серйозна міжетнічна ворожнеча - NYT Російський посол терміново втік з Польщі: що сталося

Атака по Миколаївському районуВранці 27 березня внаслідок російського удару безпілотником типу "Ланцет" у селі Лупареве Галицинівської громади було пошкоджено господарську споруду у приватному житловому секторі. Постраждалих немає.Того ж дня окупанти обстріляли з артилерії акваторію Очаківської громади. Минулося без постраждалих.

РЕКЛАМА