"Реал" з Луніним у серії пенальті здолав "Манчестер Сіті" та вийшов до півфіналу Ліги чемпіонів (відео)

"Реал" з Луніним у серії пенальті здолав "Манчестер Сіті" та вийшов до півфіналу Ліги чемпіонів (відео) (GlavPost)

Мадридський "Реал" українського голкіпера Андрія Луніна на виїзді обіграв "Манчестер Сіті" в матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Основний і додатковий час поєдинку на стадіоні "Етіхад" у Манчестері завершився з рахунком 1:1, а в серії пенальті тріумфував іспанський клуб.Підопічні Карло Анчелотті вийшли вперед уже в дебюті зустрічі. На 12-й хвилині Родріго після прострілу Вінісіуса Жуніора з правого флангу залишився без опіки в центрі штрафного та з другої спроби переграв Едерсона.


РЕКЛАМА

Після пропущеного м'яча команда Хосепа Гвардіоли постійно атакувала, тоді як "Реал" повністю зосередився на обороні. Тривалий час "Королівському клубу" вдавалося витримувати тиск суперника, але все ж "городяни" зуміли відігратися. На 76-й хвилині простріл Жеремі Доку з лівого флангу зупинив Антоніо Рюдігер, але на добиванні Кевін Де Брейне потужно пробив під поперечину воріт Луніна.

Оскільки у першій грі в Мадриді "вершкові" та "городяни" також не визначили переможця (3:3), то за сумою двох зустрічей рахунок став 4:4.Гра перейшла до екстратаймів, де клуби не змогли визначити сильнішого. Відтак володар путівку до півфіналу визначався у серії пенальті, де точнішими були футболісти "Реала".У серії пенальті Лунін здійснив два сейви та допоміг своїй команді вийти до півфіналу Ліги чемпіонів.Огляд матчу "Манчестер Сіті" – "Реал"Буде додано незабаром.Зазначимо, що в півфіналі Ліги чемпіонів мадридський клуб зустрінеться з мюнхенською "Баварією", яка в 1/4 фіналу пройшла лондонський "Арсенал" українця Олександра Зінченка (2:2, 1:0).Іншу пару півфіналістів найпрестижнішого єврокубка складуть ПСЖ і дортмундська "Боруссія".Підписуйтеся на канали TSN.ua у Telegram та Viber, а також сторінки TSN.ua та ТСН Проспорт у Facebook.Читайте також:"Боруссія" Дортмунд у "перестрілці" вирвала в "Атлетіко" путівку до півфіналу Ліги чемпіонів (відео)ПСЖ у більшості закамбечив проти "Барселони" та вийшов до півфіналу Ліги чемпіонів (відео)

РЕКЛАМА