РФ атакували Суми та область: є "прильоти" і загиблі (фото)

РФ атакували Суми та область: є "прильоти" і загиблі (фото) (GlavPost)

Російські війська 26 квітня скинули дві авіабомби на Суми та обстріляли цивільну інфраструктуру міста Білопілля в області.Про це повідомили в МВС України.Так, російські окупанти протягом двох годин обстрілювали з артилерії цивільну інфраструктуру Білопілля Сумського району.


РЕКЛАМА

Внаслідок атаки загинули дві жінки віком 77 та 69 років. Ще троє жінок зазнали поранень. Обстрілами пошкоджені багатоповерхівка та приватні будинки.Російські війська також завдали авіаційного удару по промисловому об’єкту в Сумах. За попередніми даними, ворог застосував дві керовані авіаційні бомби.На місцях ворожих атак працюють поліцейські, рятувальники та інші профільні служби.Читайте провідні новини дня: Новий закон щодо мобілізації: чи заберуть житло та авто через неявку до ТЦК Що робити без паспорта за кордоном та які послуги недоступні українцям: адвокатка пояснила Білорусь перекинула підрозділ до кордону з Росією: яка мета та чи існує загроза для України

До слова, раніше 26 квітня росіяни скинули КАБи на місто Дергачі у Харківській області. Внаслідок атаки постраждали четверо людей.Читайте також: Удар РФ по Балаклії на Харківщині: кількість постраждалих зросла "Укрзалізниця" стала обʼєктом масованих атак Росії: є загиблі У ЗСУ повідомили, коли Росія знову може вдатися до масованих ударів по УкраїніПідписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

РЕКЛАМА