Росіяни обстрілюють Харківську область: ЗСУ тримають оборону і завдають втрат ворогу

Росіяни обстрілюють Харківську область: ЗСУ тримають оборону і завдають втрат ворогу (GlavPost)

Протягом минулої доби, 27 травня, загарбники обстрліляли Київський район Харкова. Попри це тривають роботи з відновлення критичної інфраструктури. Зокрема, з розмінування та відновлення гозогону на Північній Салтівці.


РЕКЛАМА

Про це повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

У ніч проти 28 травня було кілька ворожих влучань снарядів у Малій Данилівці. Виникли пожежі у двох будинках приватного сектору. За попередніми даними, постраждалих немає.

Росіяни також обстрілювали Харківський район. У селищі Слатине постраждав один мирний мешканець. У Балаклії також одна людина отримала поранення. У Слатиному загинула 65-річна жінка.


РЕКЛАМА

На території області тривають бойові дії. На Харківському напрямку ворог намагається втримати зайняті позиції і не допустити подальшого просування українських військ.

"ЗСУ міцно тримають оборону та завдають втрат ворогу. На Харківщині військовослужбовці Десантно-штурмових військ збили бойовий вертоліт Ка-52", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, у Миколаєві 28 травня окупанти обстріляли двір, пошкодили будинки. Внаслідок атаки постраждали мирні мешканці. Всіх постраждалих забрала “швидка”.

Читайте також:

Окупанти перемістили в Брестську область дивізіон "Іскандер-М": є загроза ракетних ударів з Білорусі

"Яка армія сильна російська? Бутафорська": окупант скаржився матері на порядки в армії агресора

Українським прикордонникам передали трофеї із затонулого крейсера "Москва" (фото)

РЕКЛАМА