Росіяни вдарили по житлових масивах Харкова: наслідки ворожої атаки (фото)

Росіяни вдарили по житлових масивах Харкова: наслідки ворожої атаки (фото) (GlavPost)

Російські окупанти у ніч проти 8 грудня завдали ракетних ударів по житлових масивах Харкова. Про це інформує Офіс Генерального прокурора.Зазначається, що 8 грудня з 3:00 до 3:30 ворог масово атакував Харків ракетами типу С-300.У Шевченківському районі зафіксовані влучання поблизу житлового кварталу. Травмовано мирну мешканку. Пошкоджено заклад освіти, у будинках вибито шибки та вікна.Внаслідок атаки поранення мирний житель, його госпіталізували до лікарні. Частково зруйновано триповерховий житловий будинок.


РЕКЛАМА

У місті також пошкоджено понад 25 приватних автівкок.

Прокурори у взаємодії зі слідчими поліції вживають всіх заходів для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил держави-агресора.

"За процесуального керівництва Шевченківської та Новобаварської окружних прокуратур м. Харкова розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України)", - йдеться в повідомленні.Додамо, у Харкові рятувальники ліквідували наслідки масованого ракетного удару по місту в ніч проти 8 грудня.Читайте також: В МВС описали наслідки нічної і ранкової атак по Україні (відео) У Повітряних силах прокоментували ракетну атаку по Україні ЗСУ штурмують біля Бахмута і стримують росіян біля Авдіївки: зведення Генштабу


РЕКЛАМА

РЕКЛАМА