Ще 2 нових магазини у Києві: JYSK активно розвиває мережу в Україні

Ще 2 нових магазини у Києві: JYSK активно розвиває мережу в Україні (GlavPost)

Ще більше меблевих новинок, декорів та аксесуарів для оселі! У серпні в Києві відсвяткують відкриття одразу два магазини JYSK. А це значить, що на поціновувачів якісних скандинавських товарів чекають нові знижки, сюрпризи та подарунки!

Одночасний запуск двох нових магазинів данського бренду JYSK пройде сьогодні, 6 серпня. Обидва магазини відкриваються в новому форматі 3.0. Один із них ‒ у ТРЦ Retroville на проспекті Правди 47, який почав роботу ще до святкового відкриття; інший ‒ у ТЦ "Променада Центр" за адресою вул. Овруцька 18.

Гостей зустрічатимуть численними акційними пропозиціями, подарунками та розіграшем суперпризу!

·         Тиждень знижок до 60% на всі категорії товарів;

·         Безкоштовна доставка за умови покупки від 5000 грн;

·         З 6 до 9 серпня першим 50 покупцям ‒ подарункові сертифікати;

·         9 серпня у кожному магазині ведучі проведуть розіграш матрацу.

«Попри усі виклики часу, спричинені пандемією та карантином, ми продовжуємо рухатись вперед. JYSK активно розвивається і кількісно, і якісно. Буквально за останні два місяці нам вдалось розширити мережу на 9 магазинів в різних регіонах України. Окрім того, ми охоплюємо все нові райони столиці задля максимального комфорту наших покупців. До речі, в кожному магазині, а також на сайті, на поціновувачів скандинавського стилю та якісних товарів для дому уже чекає нова колекція», розповідає виконавчий директор компанії JYSK Євгеній Іваниця.

 

Тобто, від 6 серпня мережа JYSK в Києві налічує 18 магазинів, ще 4 в області (Крюківщина, Гатне, Бровари та Бориспіль). Загалом по Україні працює вже 66 магазинів бренду, а також онлайн-магазин з повним асортиментом товарів, постійними акціями та знижками.

JYSK (ЮСК) – міжнародна роздрібна мережа, що пропонує повний асортимент товарів для дому. Її перший магазин був відкритий у 1979 році в Данії Ларсом Ларсеном, власником JYSK.

Торгова мережа є одним із європейських лідерів в категоріях товарів для сну (матраци, подушки, ковдри та інше), домашнього текстилю, товарів для ванної кімнати, житлових меблів, а також садових меблів та товарів для літнього відпочинку. В Україні бренд JYSK представлений з 2004 року.

 

JYSK має унікальні переваги для покупців, серед яких повернення без обмежень в часі, гарантія ціни та зручна послуга онлайн-бронювання.

На сьогодні до складу Групи JYSK входить більше ніж 2 900 магазинів у 51 країні світу: Данія, Норвегія, Швеція, Фінляндія, Польща, Чехія, Угорщина, Голландія, Словаччина, Німеччина, Австрія, Швейцарія, Ісландія, Канада, Гренландія, Фарерські Острови, Естонія, Латвія, Литва, Україна, Косово, Болгарія, Казахстан, Румунія, Франція, Великобританія, Словенія, Македонія, Хорватія, Італія, Іспанія, Боснія та Герцеговина, Сербія, Вірменія, Чорногорія, Індонезія, Греція, Сінгапур, Албанія, В’єтнам, Мальта, Португалія, Грузія, Білорусь, Таджикистан, Молдова, Бельгія, Кувейт, Об’єднані Арабські Емірати, Таїланд, Кіпр, Ірландія та Азербайджан.

Сьогодні в Україні працює 66 магазинів JYSK: у Києві, Житомирі, Одесі, Харкові, Дніпропетровську, Сумах, Херсоні, Вінниці, Луцьку, Рівному, Хмельницькому, Львові, Івано-Франківську, Чернігові, Тернополі, Полтаві, Білій Церкві, Гатному, Броварах, Кам’янці-Подільському, Запоріжжі, Кривому Розі, Черкасах та ін., а також онлайн-магазин 


РЕКЛАМА

РЕКЛАМА