Скандал Соловій і Єфросиніної: скільки коштів для ЗСУ зібрала їхня публічна сварка

Скандал Соловій і Єфросиніної: скільки коштів для ЗСУ зібрала їхня публічна сварка (GlavPost)

Українська співачка Христина Соловій розсекретила, скільки коштів їхня з ведучою Машею Єфросиніної публічна сварка зібрала на допомогу військовим.Так, знаменитості вирішили зі свого скандалу зробити добру справу. Зокрема, вони запропонували користувачам переказати кошти на допомогу військовим в обмін на відео, чим саме закінчилася їхня суперечка. Українці задонатили 500 тисяч гривень. Всі зібрані кошти підуть на реабілітацію поранених військових, які воювали в Авдіївці.


РЕКЛАМА

"Пам’ятаєте, як ми з Машею Єфросиніною збирали кошти на реабілітацію поранених в Авдіївці бійців 3 штурмової бригади? Завдяки вашій активності нам вдалося зібрати 500 тис. грн на їхнє скоріше відновлення", - зазначила Соловій.Утім, користувачі так і не зможуть подивитися, чим завершилася їхня сварка. Умовою публікації відео було зібрання одного мільйона для поранених в Авдіївці захисників."Дякую усім, хто допоміг нам перетворити суспільну дискусію на корисну та важливу справу. Але, оскільки мільйон зібрати не вдалося, продовження нашої з Марією розмови додумайте самі", - додала співачка.

Публічний скандал Маші Єфросиніної та Христини Соловій – що відомоВедуча та співачка публічно посварилися на початку березня. Це сталося на інтерв'ю Маші Єфросиніної "Екзамен", де Соловій була гостею. Виконавиця тоді заявила, що всі публічні люди, які свого часу розмивали кордони з Росією, мають за це відповідати, і додала, що "на їхніх руках кров". У розмові співачка наголосила, що Єфросиніну це теж стосується.Маша не стала мовчати. Вона наголосила, що медійні люди працювали відповідно до запитів аудиторії. Їхня суперечка дійшла до того, Єфросиніна назвала Соловій "лицеміркою" і "аутсайдеркою шоубізнесу через категоричність". Врешті, чим закінчився скандал – невідомо. Монтажери перебили інтерв'ю заставкою, після чого ведуча та співачка вже перейшли до обговорення іншої теми.

Сварка Єфросиніної та Соловій стала неабияк обговорюваною. У Мережі вимагали показати, чим же ж все закінчилося. Співачка та ведуча запропонували зібрати мільйон на реабілітацію поранених військових в обмін на відео. Утім, зібрати вдалося лише половину суми.Читайте також: Відомий український співак здивував, чому на 10 років зник зі сцени через росіян 88-річному Алену Делону через суд заборонили розпоряджатися майном і помістили під посилену опіку Відома українська співачка зізналась в алкогольній залежності


РЕКЛАМА

РЕКЛАМА