Скандал Wellboy та Papa Music: у співака пояснили, чому він продовжує виступати зі старими хітами

Скандал Wellboy та Papa Music: у співака пояснили, чому він продовжує виступати зі старими хітами (GlavPost)

В українському шоубізнесі продовжує розгоратися скандал навколо співака Антона Velboi, який раніше виступав під псевдонімом Wellboy, та лейблом Papa Music.Новим приводом для публічних сварок став нещодавній виступ артиста на благодійному заході у NAVY, де він виконав свій старий хіт "Гуси". Однак, як запевняють у продюсерському центрі, після розриву контракту Антон не має права виконувати ці пісні.Через порушення авторських прав у Papa Music вже готують позов до суду, аби вирішувати ситуацію у юридичній площині.


РЕКЛАМА

У свою чергу нова менеджерка Velboi Марта Останкова заявила, що на концерті співак виступав безкоштовно за запрошенням відомого медіа. Також представниця артиста наголосила, що він співає "свої пісні". "Антон Вельбой виступає зі своїми піснями. Артист виступає на благодійному заході за запрошенням відомого медіа (LUX FM - ред.), вони займаються врегулюванням питань з правами", - прокоментувала скандал Марта "Культурній Прачечній". Крім того, Останкова заявила про те, що наразі вони не ведуть жодні переговори з Papa Music, адже у лейблі від них відмовилися. Однак вони не виключають шанс досудового вирішення конфлікту. Також є шанс, що співак зможу викупити у лейблу права на свої старі хіти.

"Наразі, переговори з лейблом не ведуться. Вони від них відмовляються. Шанс є, тільки у тому випадку, якщо сторони на це погодяться", - сказала Останкова.

РЕКЛАМА