Спливли пікантні подробиці про Оксану Марченко

Спливли пікантні подробиці про Оксану Марченко (GlavPost)

За інформацією порталу OBOZ.UA, Оксана Марченко, дружина обвинувачуваного в держзраді екснардепа Віктора Медведчука, може готуватися до активної медіадіяльності в Росії. Згідно з інсайдерською інформацією, її можуть залучити до маштабної кампанії по просуванню політичного проєкту Медведчука під назвою "Інша Україна". В цьому проєкті Марченко може виступати обличчям, що будується навколо "правильних сімейних цінностей" і релігії.


РЕКЛАМА

За даними джерела, Марченко зазвичай перебуває в Росії, але час від часу відпочиває на Кіпрі. Коли зрадниця не ніжиться на сонці, вона готується до огидного проєкту, спрямованого на зомбування населення в прифронтових регіонах РФ та в окупованих населених пунктах України.

"Оксана Марченко буде відігравати в проєкті особливу роль – релігіозна дружина із залізними правильними сімейними цінностями для РФ. Методичка: потрібно народжувати якомога раніше і якнайбільше дітей, аборт – це гріх, і головне – Бог єдиний, а війна священна", – стверджує інсайдер.

Однак, варто зазначити, що відтоді, як Марченко втекла до Росії, її медійна активність майже припинилася. Навіть серіал "Паломниця", випущений ще у 2021 році, вийшов без великої уваги глядачів. Варто відзначити, що Марченко підтримує політику Кремля, що було відомо ще з 2014 року.

Таким чином, відомості про можливе залучення Оксани Марченко до медійних проєктів в Росії свідчать про можливу подальшу спробу впливу на громадську думку, в тому числі й через медійну пропаганду.

РЕКЛАМА