Стало відомо, чи зможуть уболівальники відвідати матчі збірної України на Євро-2020

Стало відомо, чи зможуть уболівальники відвідати матчі збірної України на Євро-2020 (GlavPost)

Міністр спорту Румунії Едуард Новак повідомив, що матчі Євро-2020 в Бухаресті відбудуться з глядачами на трибунах. Саме тут збірна України проведе дві зустрічі групового турніру: проти Північної Македонії (2-й тур) та Австрії (3-й тур).



РОЗКЛАД МАТЧІВ УКРАЇНИ НА ЄВРО-2020

За словами представника румунського уряду, влада країни дозволила заповнити Національний стадіон в Бухаресті на 25% від загальної місткості. Таким чином, ігри можуть відвідати до 13 тисяч вболівальників.

"Це дуже хороші новини. Цей сигнал є невеликою перевагою перед обличчям пандемії. Ми вклали багато грошей в цей проєкт. Це найбільше спортивний захід, організований в Румунії. Я радий, що Бухарест приєднується до Будапешту, Москви, Данії, які вже підтвердили, що також дозволять заповнювати стадіони на 25%.

Кожен уболівальник повинен буде пред’явити сертифікат, що підтверджує, що він вилікувався від коронавірусу або що йому зробили щеплення. Кожен квиток буде містити дату і час, коли людина повинна бути присутньою на стадіоні, щоб уникнути скупчення людей біля входу. Якщо у глядача не буде такого сертифіката, то його перевірять на місці", - сказав Новак у коментарі місцевому виданню Digi24.

Бухарест прийме три матчі групового етапу Євро-2020. Всі вони в в квартеті С, де виступає збірна України: Австрія - Північна Македонія (13 червня), Україна - Північна Македонія (17 червня) і України - Австрія (21 червня).

Також на Національному стадіоні 28 червня відбудеться зустріч 1/8 фіналу турніру між переможцем групи F і 3-м місцем в групі A / B / C, тобто це може бути і збірна України.

Крім Бухаресту, збірна України зіграє один матч на Євро-2020 проти Нідерландів у Амстердамі (13 червня).

Раніше ТСН Проспорт писав, що всі міста-господарі Євро-2020 готові пустити фанатів на стадіони.

Фінальний турнір Євро-2020 повинен був відбутися від 12 червня до 12 липня 2020 року у 12 містах континенту, але через пандемію коронавірусу був відкладений на рік.

Нові дати проведення турніру - 11 червня - 11 липня 2021 року.