Стопами Шовковського: "Челсі" дозаявив легендарного воротаря Чеха на Чемпіонат Англії

Стопами Шовковського: "Челсі" дозаявив легендарного воротаря Чеха на Чемпіонат Англії (GlavPost)

Лондонський "Челсі" оновив заявку на сезон англійської Прем'єр-ліги-2020/21. У списку з 25 гравців знайшлося місце легенді клубу, 38-річному воротареві Петру Чеху.


РЕКЛАМА

Колишній голкіпер "синіх" і збірної Чехії завершив ігрову кар’єру в 2019 році в лондонському "Арсеналі", після чого грав за англійський хокейний клуб "Гілфорд Фенікс".

Повернувшись до "Челсі" на посаду радника, Чех потрапив до заявки на сезон у ролі резервного воротаря. Як повідомив офіційний сайт лондонців, рішення залучити досвідченого голкіпера викликано побоюваннями пандемією COVID-19.

Крім Чеха, в заявці "пенсіонерів" на Прем'єр-лігу є ще троє голкіперів - Кепа Аррісабалага, Віллі Кабальєро і придбаний у французького "Ренна" Едуар Менді.


РЕКЛАМА

Нагадаємо, не так давно схожа доля спіткала легендарного воротаря "Динамо" Олександра Шовковського. 45-річний помічник Андрія Шевченка потрапив до заявки на товариський поєдинок з Францією (1:7) через позитивні тести на коронавірус у Андрія Луніна та Юрія Паньківа. СаШо був готовий вийти на поле в разі травми Георгія Бущана, але цього не сталося.

Джерело: ТСН

РЕКЛАМА