Танцівник Наді Дорофєєвої досі в комі: що відомо про стан побитого працівником УДО

Танцівник Наді Дорофєєвої досі в комі: що відомо про стан побитого працівником УДО (GlavPost)

Побитий танцівник із колективу Наді Дорофєєвої — Євген Гончаренко — досі в стані коми. Уже другу добу за його життя борються медики.


РЕКЛАМА

Напередодні в центрі столиці працівник Управління державної охорони вдарив хлопця в обличчя. Чому, тепер намагаються з'ясувати правоохоронці.

Про це йдеться 2 серпня у сюжеті ТСН.19:30.

Відео інциденту ТСН отримала з власних джерел. На ньому видно як усе сталося: танцівник Євген Гончаренко разом із друзями стоїть на тротуарі поруч із гей-клубом.


РЕКЛАМА

Люди спілкуються. Видно: хлопець на мить відвернувся. Як зненацька до нього підходить перехожий. Замість обійти — штовхає в спину.

Далі — сварка. Подруга танцівника береться знімати на телефон. Нападник різко розвертається і женеться до камери. Видно, до цього чоловік уже був із синцем на обличчі. Розлючений.

Танцівник Євген заступається — стає між подругою та агресором.

Першим до потерпілого підходить товариш нападника. Тоді як той продовжує чіплятися до дівчини. Лише згодом зневажливо штурхає танцівника ногою.

Закрита черепно-мозкова травма, перелом скроневої кістки, крововилив у мозок — удар був професійним. Нападником виявився військовослужбовець Управління державної охорони.

За даним фактом керівництвом Управління призначено службове розслідування.

Заступатися за працівника не стали. Навпаки, обіцяють сприяти розслідуванню і допомогли в лікуванні Євгена. Про самого нападника інформації небагато. Відомо, що його затримали і відкрили кримінальне провадження.

"Попередня кваліфікація — умисне тяжке тілесне ушкодження. Йому загрожує покарання до 8-ми років тюрми", — зазначає спікерка ДБР Ольга Чиканова.

Хлопцеві лишень 22 роки. До клубу, розповідають товариші, йшли святкувати вдалий виступ. Тепер друзів бентежить тільки одне, чи зможе Євген узагалі повернутися на сцену.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

РЕКЛАМА