Теракт в “Крокус Сіті Хол” під Москвою: у Мережі з’явилася візуалізація подій

Теракт в “Крокус Сіті Хол” під Москвою: у Мережі з’явилася візуалізація подій (GlavPost)

У Мережі з’явилася візуалізація теракту, який було скоєно в п’ятницю, 22 березня, у концертному залі "Крокус Сіті Хол" у підмосковному місті Красногорську. Відео з відтворенням подій цього нападу опублікував у своєму Telegram-каналі російський опозиціонер, журналіст Олександр Невзоров. Візуалізація демонструє, як саме озброєні автоматами люди увійшли до цього комплексу та опинилися у глядацькому залі, де влаштували пожежу.Білий Renault Symbol, з якого вийшло четверо озброєних людей, зупинився поблизу “Крокус Сіті Хол” о 19:50 за місцевим часом, незадовго до початку концерту групи “Пікнік”. До приміщення терористи увійшли з боку підземного паркінгу і пройшли коридором, стріляючи з автоматів в охоронців та всіх, хто був на шляху. О 20:03 вони з’явилися у глядацькому залі і влаштували пожежу, скориставшись ємностями з бензином, які мали у рюкзаках.


РЕКЛАМА

Що відомо про терористівДиректор російської ФСБ Олександр Бортніков заявив про затримання чотирьох підозрюваних у скоєнні теракту в "Крокус Сіті Холлі" у Підмосков'ї. Серед них - двоє громадян Таджикистану.

Російська влада повідомила, що затримання відбулося біля кордону з Україною. У ФСБ РФ стверджують, що вони мали "відповідні контакти на українській стороні".Водночас посол Білорусі у Росії Дмитро Крутой повідомив, що після теракту в концертному залі "Крокус Сіті Хол" під Москвою білоруські спецслужби допомагали російським силовикам завадити терористам втекти через кордон з Білоруссю.

РЕКЛАМА