У Близнят - попереду зміни, а Левам варто відкрити серце: гороскоп за картами Таро на 17 квітня 2024 року

У Близнят - попереду зміни, а Левам варто відкрити серце: гороскоп за картами Таро на 17 квітня 2024 року (GlavPost)

Гороскоп для всіх знаків зодіаку за картами Таро на 17 квітня 2024 року розповідає, що Левам варто відкрити серце, а Ракам може бути боляче.Читайте детальний і точний гороскоп Таро на 17 квітня 2024 року для всіх знаків зодіаку в нашому матеріалі від езотерикині Олени Кузьмич.ОВЕН (21 березня-20 квітня)Карта дня "Четвірка жезлів"Потрібно взяти паузу. Влаштуйте романтичне побачення з коханим. А на роботі скористайтеся відгулом.ТЕЛЕЦЬ (21 квітня-21 травня)Карта дня "Місяць"Приховане стане явним. У стосунках навчіться довіряти одне одному. А у робочих питаннях з’ясуйте чи вас не обманюють.БЛИЗНЯТА (22 травня-21 червня)Карта дня "Зірка"Попереду — позитивні зміни. Йдіть разом з другою половинкою до обраної мети. У русі кар’єрними сходами не варто зупинятися.РАК (22 червня-22 липня)Карта дня "Трійка жезлів"Може бути боляче. У коханні може з’явитися неприємна правда. На роботі остерігайтеся проблем.ЛЕВ (22 серпня-23 вересня)Карта дня "Королева кубків"Відкрийте серце. У любові прислухайтеся до голосу серця. У вирішені робочих викликів довіряйте інтуїції.ДІВА (22 серпня-23 вересня)Карта дня "Повішений"Змініть своє ставлення до ситуації. Не перевертайте ваші стосунки з ніг на голову. У роботі настає нестабільний період.ТЕРЕЗИ (24 вересня-23 жовтня)Карта дня "Страшний суд"Пам’ятайте, що за все у цьому житті доведеться платити. У стосунках пригадайте свої «грішки». А на роботі не піддавайтеся на провокації.


РЕКЛАМА

СКОРПІОН (23 жовтня-22 листопада)Карта дня "Шістка кубків"Час пригадати минуле і використати його уроки. Що дали вам минулі стосунки? Як вони впливають на нинішню роботу?СТРІЛЕЦЬ (23 листопада-22 грудня)Карта дня "Сімка мечів"Остерігайтеся проблем. У стосунках можливі втрати. На роботі перевірте усе.КОЗОРІГ (23 грудня-20 січня)Карта дня "Десятка мечів"Буде важкувато. У любові не завдавайте ран одне одному. У робочих питаннях краще затягнути пояси.ВОДОЛІЙ (21 січня-20 лютого)Карта дня "Трійка пентаклів"Вчитися ніколи не пізно. Відвідайте разом якісь навчальні курси. На роботі опануйте нові навички.РИБИ (21 лютого-20 березня)Карта дня "Трійка кубків"Час насолоджуватися. Сходіть кудись з другою половинкою. А на роботі влаштуйте вечірку.

Астрологія, тарологія, нумерологія, ворожіння, віщування, мольфарство, екстрасенсорика — не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.

РЕКЛАМА