У Вінниці кабан, який вільно розгулює містом, підірвав соцмережі

У Вінниці кабан, який вільно розгулює містом, підірвав соцмережі (GlavPost)

У Вінниці кабан підірвав соцмережі. Тварина не боїться ні машин, ані перехожих. У пошуках їжі жваво перебігає проїжджу частину.



Чи є у веприка власник і як він може вільно розгулювати містом - у матеріалі ТСН.19:30.

Спочатку думали, що кабан загубився, навіть викладали фото у Мережу- шукали власника. Але якось побачили його з ошийником. В інтернеті кабанчик швидко назбирав репости та лайки. І швидко став місцевою знаменитістю.

Звідки прибіг кнур - версій в містян було багато: загубився, втік із лісу. Але все виявилось набагато простіше: живе він у місцевому ресторані. Нагулявшись, сам відкриває двері домівки.

Звуть кабана Юрчик. Його власник купив на ринку три місяці тому. Спочатку думав, на м'ясо, але нині каже: різати не буде. Нині Юрчику 7 місяців, важить 50 кілограмів, не вередливий у їжі. Для нього щодня роблять спеціальний салат. Наївшись вдосталь, Юрчик знов біжить у мандри.

Не в захваті від кабана муніципальна варта. Інспектори кажуть: кнур прирівнюється до домашніх тварин і вигулювати його треба відповідно - завжди на повідку. На власника Юрчика готуються скласти адмінпротокол: від 300 грн до понад 1500 гривень. Але штрафи не надто лякають власників Юрчика. На хвилі популярності йому вже створюють власну сторінку у соціальних мережах.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.