У Вінницькій області невідомі розстріляли поліцейських: всі подробиці смертельного нападу

У Вінницькій області невідомі розстріляли поліцейських: всі подробиці смертельного нападу (GlavPost)

У Гайсинському районі Вінницькій області пострілом з пістолета вбили працівника поліції. Ще один зазнав поранення. Мережею шириться інформація, що нападники - військові. Однак це ще не підтверджено офіційно.Про це повідомили в управлінні Нацполіції області.Наразі відомо, що правоохоронці близько 2 години ночі зупинили автівку для перевірки документів. У машині перебувало двоє чоловіків. Вони відкрили вогонь по правоохоронцях, внаслідок чого загинув 20-річний поліцейський, а його напарник — поранений.


РЕКЛАМА

У межах Вінницької та Одеської областей запроваджено поліцейську операцію. Правоохоронці зазначають, що завдяки зусиллям оперативних служб вдалося встановити осіб, ймовірно причетних до скоєння злочину.Тим часом у Telegram-каналах ширилися відео з камер спостереження однієї з автозаправних станцій, де видно обличчя та машину обох ймовірних зловмисників.

Напад на правоохоронців прокоментував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Він наголосив, що жодного виправдання цьому злочину бути не може."Неважливо, хто та в якому одязі. В якому стані та з якої причини. Виправдання цьому злочину немає і не може бути. Стрільців необхідно знайти та затримати. Вони мають відповісти за всією суворістю закону", – зазначив він.З'явилися дані про поліцейського, якого вбили нападники на ВінниччиніПоліцейським, якого вбили, виявився 20-річний Максим Зарецький."Від 2021 року він навчався у Національній академії внутрішніх справ та 1,5 року віддано служив у секторі реагування патрульної поліції. Без єдиного сина залишились батьки чоловіка. Він був патріотом, надійним товаришем, сумлінним та відданим справі правоохоронцем", - розповіли в Нацполіції, показавши фото загиблого.

Згодом з'явилося відео нападу на поліцейських.


РЕКЛАМА

Читайте також: У Фінляндії сталася стрілянина у початковій школі – поранено дітей: подробиці У Криму повідомляють про стрілянину: що відомо У Києві чоловік стріляв з балкона багатоповерхівки: що відомо (фото)

РЕКЛАМА