Українка з найбільшими вилицями у світі зробила чергову пластичну операцію і приголомшила результатом

Українка з найбільшими вилицями у світі зробила чергову пластичну операцію і приголомшила результатом (GlavPost)

Власниця найбільших вилиць у світі, українська блогерка Анастасія Покрещук наважилася на чергову пластичну операцію.Хірургічне втручання зірці Мережі робили в Стамбулі, Туреччина. Своє тіло знаменитість довіряє місцевим лікарям від 2020 року. Цього разу Анастасія вдалася до глютеопластики.


РЕКЛАМА

Блогерці в сідниці вставили силіконові імпланти об'ємом 655 мл. Раніше Покрещук вже робила глютеопластику. Однак тоді імпланти були значно меншими. Наразі ж у блогерки в сідницях твердий силікон, який вирізали спеціально під її фігуру.

"Зрозуміло, що великі – 655 мл. Я спочатку хотіла 500 мл, але було 360 мл, бо тканина має розтягнутися. Потім глянула на дівчат, у яких 600 мл, і мені вставили 655 мл. Це унікальний імплант – твердий силікон. Його можна вирізати під твоє тіло, воно ще все вирізалося під мене, бо я занадто худорлява", - пояснила блогерка.

Також Покрещук вже й похвалилася результатом. Як запевняє блогерка, тепер у неї більш жіночні та округлі сідниці, немов вона щойно вийшла зі спортзали."Сідниці більш жіночі, більш округлі і більше випирають", - прокоментувала Покрещук.


РЕКЛАМА

Тим часом думки користувачів у коментарях розділилися. Одні підтримали Покрещук, а інші розкритикували, мовляв, це вже занадто.

РЕКЛАМА