В Англії продають покинутий 400-річний будинок: що чекає на покупців

В Англії продають покинутий 400-річний будинок: що чекає на покупців (GlavPost)

Вперше за більш ніж 200 років в Англії виставили на продаж напівзруйнований котедж із покинутими дитячими іграшками. Фотографії усамітненого будинку в графстві Вустершир спонукали людей в Інтернеті прокоментувати, наскільки моторошно виглядає це місце.Про це пише Mirror.Котедж, збудований у 1600-х роках, виглядає зловісним і тривожним. Зображення старого будинку з трьома спальнями, виставленого на продаж за 825 тисяч фунтів стерлінгів, видаються зловісними, а покинуті старі речі нагадують фільм жахів.


РЕКЛАМА

Продавці описують котедж, як рідкісну знахідку. Він усамітнено розташований на величезній території площею майже 7 гектарів в оточенні дубового лісу. Потенційних покупців попереджають, що котедж стояв покинутим і був відключений від електрики понад 70 років, тому знаходиться у занедбаному стані і потребує капітального ремонту.

Користувачі соціальної мережі Reddit поділитися своїми думками про будинок у коментарях. Вони писали, що вночі це місце має виглядати дуже страшним, а деякі припустили, що на горищі може жити вампір або зомбі.Інші прокоментували речі, залишені в будинку людьми, які колись там мешкали, у тому числі жахливі іграшки в одній зі спалень, серед яких мавпеня, яке покинули у дитячому ліжечку.

На земельній ділянці, де розташований котедж, крім дубового лісу є два природні джерела води, пасовища, поля та кам'яний сарай. Це дуже мальовниче місце, яке можна перетворити на затишний маєток, якщо майбутній власник не боятиметься привидів і вкладе в цю ідею чималі гроші.


РЕКЛАМА

РЕКЛАМА