Варильні поверхні газові

Варильні поверхні газові (GlavPost)

 

Ви вирішили, що «блакитне паливо» – надійніше за  електрику, особливо під час нестабільної роботи енергосистем. Тому коли настав час обладнати кухню, звернули свою увагу на варильні поверхні газові https://ventolux.ua/varil-n-poverhn/gazov-na-skl


РЕКЛАМА

Варильна поверхня HG C7G CEST (BK) - фотоДосить швидко вибрали кількість конфорок, колір покриття та розмірний формат. А тепер задумалися, з якого матеріалу краще придбати девайс для приготування їжі?

Оцінюємо переваги та недоліки різних матеріалів

Це – важливий фактор покупки, який покаже, наскільки перспективно купувати ту чи іншу варильну поверхню з позиції збереження зовнішньої привабливості.

• Сталь відноситься до зручного в експлуатації матеріалу. Щоб на ній з'явилися дефекти, потрібно дуже «постаратися». Сірий нейтральний тон не зіпсує дизайну. Практична поверхня легко очищається та зберігає свою цілісність. Вона не змінює початкового відтінку під впливом часу. Розроблено матовий тип поверхні та з поліруванням. На другому виді особливо помітні сліди від пальців і засохлі краплі рідини.


РЕКЛАМА

• Емаль. Головна позитивна властивість – можливість створювати різноманітні відтінки. Матеріал термостійкий, проте крихкий. При виробництві зазвичай застосовують технологію гарячого нанесення емалі, яка не псується від потрапляння харчових кислот та жирів. Налипання чистяться довго, до того ж не можна користуватися засобами з великим абразивом: це відразу сформує подряпини. А якщо використовувати тривалий час пасти з дрібним абразивом, то станеться помутніння початкового кольору плити.

• Загартоване скло. Дуже зручне у щоденному використанні. Всі бризки та залишки їжі легко витираються, адже їм нема куди всотуватися. Матеріал не витримує ударів у бічну частину, тому потрібно оберігати торцеві ділянуи конструкції. Вартість виробів з термозміцненого скла дуже доступна.

• Склокераміка вражає красою та підвищеною температурною стійкістю. Однак вона здатна тріснути від удару, потребує миттєвого видалення сипучих спецій, що потрапили на поверхню (цукру, солі). Під час приготування їжі не можна користуватися алюмінієвим посудом: він залишає плями, які не можна повністю прибрати. Для чищення поверхні створені спеціальні засоби. 

Ґрати під конфорки

Найзручнішим варіантом є індивідуальний аксесуар під кожну газову точку. Існують грати, які попарно з'єднують конфорки. Є представлені єдиною деталлю, і вона розміщується над усіма зонами готування одночасно.

Вироби з чавуну витримують тривале полум'я, не прогинаються під вагою наповненого продуктами посуду. Найпростіше здійснювати догляд за гладкою решіткою з окремими елементами.

Емальовані сталеві аксесуари під конфорки важать менше, тому під особливо важкі сковороди не підходять. Якщо неакуратно ставити посуд на такі грати, декоративне покриття швидко втратить початковий вигляд.

Якщо вас цікавлять додаткові відомості щодо варильних газових поверхонь, звертайтесь за безкоштовною консультацією в інтернет-магазин VENTOLUX.

 

РЕКЛАМА