Він обіцяв людям мир, – Дмитро Кулеба про наміри Зеленського щодо зустрічі у Франції

Він обіцяв людям мир, – Дмитро Кулеба про наміри Зеленського щодо зустрічі у Франції (GlavPost) Мені байдуже, що показують соцопитування із захоплених Росією територій про реінтеграцію окупованих частин Донбасу і Криму. Це наша земля. Ми маємо її повернути і повернемо.

На цьому тижні усі розмови були про Норманді. Яким би не було перше питання зустрічі, з другого питання все скочується в Норманді.


РЕКЛАМА

Усім цікаво. Багато хто нервує. Це нормально.

Я не знаю сценарії, які обговорювала і затвердила РНБО, тому що не є її членом. Але я достеменно знаю, що президент Володимир Зеленський їде в Париж з реальним бажанням перемоги і абсолютно українським порядком денним. Вчитайтеся/вслухайтеся в його заяви і ви побачите/почуєте.

Сам факт цієї зустрічі у Парижі – це досягнення. Український президент їде туди захищати український інтерес. Він обіцяв людям мир. Він бореться за нього. І з того, що я бачив і знаю, він бореться за мир на українських умовах. Тому зараз Зеленського та усю нашу делегацію варто підтримати.


РЕКЛАМА

Мені байдуже, що показують соцопитування із захоплених Росією територій про реінтеграцію окупованих частин Донбасу і Криму. Це наша земля. Ми маємо її повернути і повернемо.

У понеділок буде спроба зробити крок у бік повернення. Перед Зеленським сидітиме Путін – машина, у якої немає опозиції, громадської думки та цінності людського життя, і яку дратує сам факт нашого існування. Це дуже складно витримувати такий діалог. Але наскільки я знаю, Зеленський готується витримати його і нав'язати свій.

Зараз усім складно. Ми можемо мати різні думки щодо розвитку країни, але зараз я б все це відклав в бік. Переживемо понеділок, тоді побачимо. А зараз

Автор: Дмитро Кулеба Джерело: Facebook

РЕКЛАМА