Вистава «Тату, ти мене любив?» від театру «Золоті Ворота» відтепер доступна онлайн

Вистава «Тату, ти мене любив?» від театру «Золоті Ворота» відтепер доступна онлайн (GlavPost)

Відеоверсію вистави «Тату, ти мене любив?» від режисера Стаса Жиркова за п’єсою Дмитра Богославського «Тихий шорох зникаючих кроків» відтепер можна переглянути онлайн на платформі DRAMOX.

Це глибока постановка про сімейні відносини, втрату та занурення в самих себе. Премʼєра вистави відбулась у 2017 році. Й одразу увійшла в список п'яти найкращих прем'єр Києва (рейтинг театральних критиків «Київський рахунок»). `

Трейлер 

За сюжетом, головний герой вистави Олександр щоночі бачить покійного батька та криницю на подвір’ї. Чому батько завжди говорить тільки про криницю й ніколи про те, чи любив він сина? Але хіба це зараз важливо, чи хтось когось любив? Тим паче, коли сестри Олександра хочуть продати хату. І не буде вже ні місця, де пам’ятаєш себе ще маленьким, ні криниці, яку знову треба чистити. Близькі йдуть і лишається лиш порожнеча. Та зʼявляється Альберт, який чомусь думає, що може допомогти. Може, саме цієї ночі Олександр нарешті не буде кричати уві сні: «Тату, ти мене любив?».

Зірковий акторський склад: Віталіна Біблів, Антон Соловей, Ірина Ткаченко, Лілія Цвєлікова, Олександр Ярема, Роман Ясіновський.

 

 


РЕКЛАМА

Відеоверсію вистави, яка також була зрежисована Стасом Жирковим можна переглянути на платформі DRAMOX (найбільша колекція українських вистав онлайн). 

РЕКЛАМА