"Якщо середньоваговик не захоче побитися, ти у справі": Ф’юрі назвав можливу заміну Усику

"Якщо середньоваговик не захоче побитися, ти у справі": Ф’юрі назвав можливу заміну Усику (GlavPost)

Чемпіон світу WBC у надважкій вазі Тайсон Ф’юрі зацікавлений у проведенні бою за "абсолюта" з володарем титулів WBA, WBO, IBO та IBF Олександром Усиком, однак розглядає інших боксерів на випадок, якщо поєдинок з українцем з якихось причин не відбудеться.


РЕКЛАМА

Про це пише Boxing News 24.

"Усик знаходиться на першому місці мого списку покупок. Це за умови, що я впораюся з Чисорою і у нас з Дереком не буде четвертого бою. Якщо Усик не захоче побитися в лютому, давайте зробимо бій з Джойсом на Уемблі. Джо, одягай ковзани, будь у формі, тому що, якщо середньоваговик не захоче побитися, ти у справі. Я планую три бої наступного року, і ти можеш одному з них", – цитує британця видання.

Ф’юрі також висловив свою думку про Джойса.


РЕКЛАМА

"Він, на мій погляд, посідає друге місце в рейтингу важковаговиків у світі після мене. Можливо, третє, тому що я не думаю, що хтось у світі може витримати силу Деонтея Вайлдера, крім мене", – заявив він.

На заваді поєдинку може стати переможець бою між Руїсом та Вайлдером, який стане наступним обов’язковим претендентом на титул WBC у хевівейті, яким володіє Тайсон Ф’юрі.

Крім того, IBF зобов'язала Усика провести обов'язковий захист титулу проти хорвата Філіпа Хрговіча.

В активі 35-річного Усика 20 перемог (13 - нокаутом) у 20 поєдинках. Чотири з них він провів у надважкій вазі. Перед цим Олександр став абсолютним чемпіоном світу в крузервейті (вагова категорія до 90,7 кг), завоювавши там усі чотири найпрестижніші пояси.

На рахунку 34-річного Ф'юрі 32 перемоги (23 - нокаутом) і одна нічия. Останній свій бій він провів у ніч проти 24 квітня 2022 року, коли нокаутував свого співвітчизника Ділліана Вайта та захистив титул WBC.

Читайте також:

"Краще гнатимуся за боєм з Джошуа": жертва Ф'юрі не вважає Усика серйозним опонентом

В очікуванні бою за "абсолюта": Усик розпочав підготовку до наступного поєдинку (відео)

Фаворит букмекерів та імовірна дата: що відомо про бій за "абсолюта" Усик - Ф'юрі

РЕКЛАМА