Засмагла Ксенія Мішина у мікробікіні показала прокачану фігуру і зізналася, як відмовилася від солодкого

Засмагла Ксенія Мішина у мікробікіні показала прокачану фігуру і зізналася, як відмовилася від солодкого (GlavPost)

Українська акторка Ксенія Мішина потішила шанувальників свіжими знімками зі свого відпочинку у сонячному Таїланді.За час відпустки артистка вже встигла добре засмагнути. На сторінці в Instagram Мішина запостила декілька світлин, де постає у бікіні ніжно-бузкового кольору. Пляжне вбрання зірки добре підкреслило її засмаглу фігуру та прокачані рельєфи тіла.


РЕКЛАМА

Окрім того, Ксенія продовжує розповідати фанам, як їй вдалося позбутися зайвої ваги та про свої стосунки з їжею. Цього разу Мішина поділилася, як їй вдалося обмежити вживання солодкого:"Я не відмовилася, я його відфільтрувала. Тепер у моєму раціоні фрукти, сухофрукти, сублімовані фрукти та рідко хелсі снеки, які також складаються переважно із сухофруктів. Прийом солодкого у мене відбувається в першій половині дня у потрібній кількості для того, щоб організм з користю і повністю використав отримане паливо", - розповіла Мішина.

Також артистка поділилася, що в її житті не існує чітмілів, оскільки у неї нема в них потреби: "Моя харчова поведінка доведена до ідеалу, робота мого метаболізму налагоджена максимально, мої смакові рецептори виховані коректно. Чи потрібні мені збої? Ні. Рік тому я прийшла до цієї точки відліку і переглянула багато своїх поглядів на життя. Головне, що я зрозуміла - самовихованням доречно займатися все життя, поступово налагоджуючи кожен процес в організмі", - додала Мішина.

РЕКЛАМА