Збірна України здобула вольову перемогу над Ісландією та завоювала путівку на Євро-2024 (відео)

Збірна України здобула вольову перемогу над Ісландією та завоювала путівку на Євро-2024 (відео) (GlavPost)

Збірна України перемогла команду Ісландії у фінальному матчі плейоф відбору до Євро-2024. Поєдинок на стадіоні "Тарчинський Арена Вроцлав" у польському Вроцлаві завершився з рахунком 2:1.Ісландці вийшли вперед на 30-й хвилині зустрічі. Форвард "Дженоа" Альберт Гудмундссон розібрався з обороною українців та з-за меж штрафного майданчика красиво пробив у правий від себе кут.


РЕКЛАМА

На 39-й хвилині "синьо-жовті" були близькими до того, щоб відігратися. Георгій Судаков закинув м'яч на правий фланг штрафного на Віктора Циганкова, а той прострілив у центр, де Роман Яремчук ударом у дотик розстріляв ворота. Проте після перегляду відеоповтору (VAR) арбітри скасували гол через офсайд у Циганкова.Після перерви команда Сергія Реброва зуміла зрівняти рахунок. На 54-й хвилині Циганков отримав діагональну передачу на правий фланг від Судакова, змістився в центр і з лінії штрафного низом точно відправив м'яч у дальній кут.

На 84-й хвилині українська збірна забила переможний м'яч. Михайло Мудрик отримав передачу від Судакова та з-за меж штрафного у дотик низом поцілив у дальній кут.

Таким чином, збірна України отримала путівку до фінального турніру Євро-2024, де зіграє у групі E проти Бельгії, Словаччини та Румунії.Матчі фінального турніру Євро-2024 від 14 червня до 14 липня 2024 року відбуватимуться в Німеччині.Читайте також:Юнацька збірна України знищила Швейцарію та оформила вихід на Євро-2024 (відео)Шоста перемога поспіль: молодіжна збірна України розбила Азербайджан у відборі на Євро-2025 (відео)Олімпійська збірна України з футболу поступилася Японії у товариському матчі (відео)


РЕКЛАМА

РЕКЛАМА