Збували зброю та наркотики в особо великих розмірах: в Києві накрили наркосиндикат (фото)

Збували зброю та наркотики в особо великих розмірах: в Києві накрили наркосиндикат (фото) (GlavPost)

Наркосиндикат збував у Києві зброю, боєприпаси та психотропні речовини.


РЕКЛАМА

Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції України.

Як стало відомо, місцеві мешканці віком від 28 до 39 років заробляли коштом продаючі у особо великих розмірах психотропні речовини. Для цього вони обладнали нарколабораторію в гаражному кооперативу в одному з районів столиці.

Члени банди також продавали клієнтам зброю та боєприпаси. Зокрема ножи, пістолети, автомати Калашникова, набої різного калібру, гранати - Ф-1, РГД-5, РГН - димові і світові шашки.


РЕКЛАМА

“За викритим фактом слідчі Голосіївського управління поліції Києва розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (“Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами”) та ч. 3 ст. 307 (“Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів”) КК України. Правоохоронці провели в учасників групи оперативні закупки. Експертиза підтвердила, що придбані товари – амфетамін і пістолет, перероблений на бойовий. Усіх фігурантів затримано”, - розповіли в пресслужбі Нацполіції України.

Читайте також:

Одна загибла і шестеро травмованих: на Волині "УАЗ" розтрощив Opel

Для ЗСУ збирають "Армію дронів": віддати свій безпілотник може кожен охочий

Рада повернула освітянам відпустку повної тривалості

РЕКЛАМА