Звабливе мистецтво та вистави про секс: що подивитися у Києві?

Звабливе мистецтво та вистави про секс: що подивитися у Києві? (GlavPost)

Відомий столичний концерт-хол Caribbean Club оголосив розклад камерних подій осені. Серед найближчих заходів в афіші присутні театральні вистави та еротичне вар’єте-шоу «Рояль». Покази планують проводити щотижня, дотримуючись усіх рекомендацій МОЗ та забезпечуючи максимальні запобіжні заходи для безпеки гостей.

 


РЕКЛАМА

«Зустрічати осінь з гарним настроєм – корисно для здоров'я, - запевняє програмна директорка Caribbean Club Concert Hall Анастасія Ваганова. - Ми адаптували всі наші шоу під камерний формат «dinner show» з обмеженою кількістю місць – у продажу тільки 100 квитків на кожну подію».

 

Вар’єте-шоу «Рояль»: 24 вересня, 1, 8, 17, 24 та 31 жовтня 

 

Мистецтво вар’єте з’явилось в Парижі в 1720 році та вже 100 років популярне у всьому світі. Команда Caribbean Club створила перше і поки що єдине українське вар’єте «Рояль», яке презентували у жовтні минулого року у столичному клубі. За перші пів року показів шоу зібрало понад 20 аншлагів поспіль та підкорило серця тисяч глядачів. 

 

Вар’єте «Рояль» складається з музичних та відвертих перформансів: оригінальні аранжування, яскраві костюми, жива музика та звабливі танцівниці. Видовищне та відверте шоу можна побачити у концерт-холі щотижня

 

Вистави театру-студії імпровізації «Чорний Квадрат»: 16, 19, 23 та 26 вересня; 2, 14, 21 та 28 жовтня

 

Комедійні вистави від «Чорного Квадрату» вже стали гарною традицією для тих, хто полюбляє поєднувати перегляд театральної вистави зі смачною вечерею. Зараз вистави про кохання, секс та дружбу відбуваються у Caribbean Club щосереди та щосуботи.

 

У вересні та жовтні на гостей закладу чекає така театральна програма: «Кава поспіхом або сніданок в наручниках» (16 вересня), «Шукаю чоловіка на кожен день» (19 вересня, 28 жовтня), «Topless. Усе включено» (23 вересня), «21 хвилина до та після сексу або перебір горить» (30 вересня), «Офіс. Запали в собі бажання» (2 жовтня), «Секс на пляжі - не тільки коктейль» (14 жовтня), «Ніколи не дзвони мені, кохана» (21 жовтня). Опис кожної вистави можна знайти на сайті.

 

До речі, подивитися відеоінструкцію про те, як правильно відвідувати концерти під час карантину, можна за посиланням.

РЕКЛАМА